Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πούτιν για Πριγκόζιν: ''Ταλαντούχος επιχειρηματίας'' αλλά διέπραξε σοβαρά λάθη στη ζωή του


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε σήμερα τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες αυτών που σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή, χθες, του αεροσκάφους του Γεβγκένι Πριγκόζιν.

«Ουδέν σχόλιο» η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον πιθανολογούμενο θάνατο του Πριγκόζιν

Ο Πούτιν εξήρε τις ικανότητες του αρχηγού της μισθοφορικής οργάνωσης Βάγκνερ τονίζοντας ότι ήταν ένας "ταλαντούχος επιχειρηματίας", που έκανε "λάθη", και τον οποίο γνώριζε από τη δεκαετία του 1990.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητη η αναμονή για να βγει το πόρισμα της επίσημης έρευνας για τη συντριβή του ιδιωτικού αεροσκάφους, κατά την οποία σκοτώθηκαν και οι 10 άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, τονίζοντας ότι η εξέταση θα πάρει κάποιο χρόνο.

Χαιρετίζοντας τη "συνεισφορά" του Πριγκόζιν στην ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, παρά τα "λάθη" του, ο Πούτιν υποσχέθηκε ότι η έρευνα "θα φθάσει μέχρι το τέλος".

"Ήταν ένας άνδρας με δύσκολο πεπρωμένο, ο οποίος διέπραξε σοβαρά λάθη στη ζωή του αλλά αποσπούσε τα αποτελέσματα που χρειάζονταν", δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Να δούμε εσένα φασισταριο πως θα σε φάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ η δικοί μας ή δημοκράτες εε μέσα στη λαμογια όλοι με εκατομμύρια καταθέσεις και εκατομμύρια δανεια που τα φορτώνουν στην πλάτη μας σαν δημοκρατικά κόμματα

      Διαγραφή
    2. Γκασμα τους δικούς μας εμείς ο λαός τους βγάζει και ο λαός τους διώχνει σε αντίθεση με τον φίλο σου τον δικτάτορα πουτιν που κουμάντο δεν κάνει ο λαός αλλά αυτός ,εκεί είναι η διαφορά αλλά που να σου κοψει από το πολύ θυμίαμα και ψεκασμό το έχει χαμένο.

      Διαγραφή
  2. Ο Πούτιν φέρνει τους Bricks. H βρωμΟΥΣΑ και δολάριο καταρρέουν και θα πάρει και εμάς η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα σε έχει πάρει η μπάλα εδώ και καιρό ψεκα

      Διαγραφή
  3. Μεγάλη κωλοτουμπα έκανε σήμερα ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεπιτης. Τυφλά να έχει ο Αλέξης δηλαδή με το δημοψήφισμα. Αφού πριν απο 2 μήνες με την "πορεία δικαιοσύνης" της Wagner βγήκε (χεσμενος) και έκανε διάγγελμα ότι είναι προδότης ο Prigozhin. Και τώρα τον λιβανιζει και λέει καλά λόγια. Χαχαχαχαχαχα γελάνε και τα τσιμέντα με τους Ρώσους μεθυστακες και τον κοντό δικτάτορα και πρώην Καγκεπιτη. Slava Ukraine 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Glory to the Heroes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε βρε προδότη στην Ουκρανία μια ζωή χαφιέδες των άλλων είστε

      Διαγραφή
    2. 250.000 νέοι της Ρωσίας και 300.000 Ουκρανοί έχουν χάσει την ζωή η έχουν τραυματιστεί σοβαρά σε ένα πόλεμο που το ξεκίνησε ο φασίστας δικτάτορας Πούτιν ενάντια σε άλλους φασίστες Ουκρανούς, κρίμα τον κόσμο που φεύγει.

      Διαγραφή
  4. ρε ρωσόφιλοι ψεκες τραβάτε να αλλάξετε τις ταυτότητες σας προλαβαίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμερικανόδουλα τσιράκια φορέστε τα τζινάκια σας, φάτε τα μπέργκερ σας, πιείτε τις κοκα κόλες σας, ακούστε τις τράπ μουσικές σας, μιλήστε γκρικλις και τραβάτε και στην Σούδα να γεμίσετε τα αεροπλανοφόρα με αμερικάνικο πετρέλαιο.

      Διαγραφή
    2. Να παρουν και καρεκλα 🪑και ομπρελα ☔ γιατί έχει ☀️και μετά ξανά στο 🌲🐒

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.