Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τζιτζικώστας και Φάκκας στην εκδήλωση της Νίκης Αξού με το Νίκο Ζωιδάκη



Στην εκδήλωση της Νίκης Αξού με το Νίκο Ζωιδάκη παραβρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απόλαυσε με τους συμπολίτες του την όμορφη ζωντανή μουσική βραδιά με τον καταξιωμένο Κρητικό καλλιτέχνη.

Παράλληλα όμως ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε και είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την πορεία του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με τον υποψήφιο της "Αλληλεγγύης" -συνονόματό του- Απόστολο Φάκκα, ο οποίος άλλωστε, εκτός των άλλων, διετέλεσε πρόεδρος τοπικής ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου και έχει αποδείξει εμπράκτως ότι είναι κοντά στην προσπάθεια των τοπικών αθλητικών σωματείων.

Φυσικά το τραπέζι της συζήτησης είχε και προεκλογικό μενού σχετικά με την διαμόρφωση του προεκλογικού κλίματος λίγο πριν το κλείσιμο των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της παράταξης. Ο "ωτακουστής μας" εισέπραξε κλίμα αισιοδοξίας για την τελική έκβαση του αγώνα τόσο συνολικά για την παράταξη της "Αλληλεγγύης" όσο και προσωπικά για τον Απόστολο Φάκκα που "άλλαξε πίστα" και μεταπήδησε φέτος στον Β΄ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment