Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σέρρες: Ουρές κόσμου έξω από τα Α.Τ. του Νομού για τις αστυνομικές ταυτότητες


Ουρές κόσμου σημειώνονται εδώ και δύο εβδομάδες έξω από τα Αστυνομικά τμήματα του Νομού προκειμένου πολίτες να ανανεώσουν τις ταυτότητές τους και να αποφύγουν αυτές του νέου τύπου που έρχονται από τον Σεπτέμβριο.

Καθημερινά δεκάδες είναι αυτοί που περιμένουν έξω από το Α.Τ. Σερρών για να ανανεώσουν τις ταυτότητες τους ενώ αρκετοί είναι αυτοί που πιάνουν θέση ακόμη και από τα ξημερώματα κουβαλώντας καρέκλες από το σπίτι τους.

Η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομικής διεύθυνσης στις Σέρρες προλαβαίνει να εκδώσει 40 ταυτότητες ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο καθημερινά καταφτάνουν περισσότερα και από 150 άτομα.

 «Οι συνάδελφοι μου τραβάνε καθημερινά έναν Γολγοθά» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του συλλόγου Αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών Τάσος Αραμπατζής που υπογράμμισε ότι οι δυνατότητες του τμήματος στις Σέρρες είναι η ανανέωση μέχρι 40 ταυτοτήτων την ημέρα ενώ στα περιφερειακά τμήματα μέχρι 15.

Όσο για το λόγο που αυτοί οι πολίτες θέλουν τώρα να ανανεώσουν τις ταυτότητες τους και να αποφύγουν αυτές του νέου τύπου που έρχονται από τον Σεπτέμβριο αυτό που λένε, σύμφωνα με τον κ. Αραμπατζή, είναι ότι «φοβούνται τα… τσιπάκια που υποστηρίζουν ότι θα υπάρχουν στις νέες ταυτότητες».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Όταν θα πούνε ότι μονο με αυτές με τα τσιπακια μπορείς να ψηφίζεις τότε θα γίνει καλύτερη η πατρίδα μας γιατί όλες οι αχιβάδες οι ψεκες οι παλαιοημερολογίτες, ρωσοψεκ κτλπ θα είναι εκτός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:58 αναρωτιέμαι δεν βαρεθήκατε με την ίδια καραμέλα τα τελευταία χρόνια ψεκ και ψεκ και ρωσόφιλοι και ρωσολάγνοι; τόσο πολύ σας ενοχλεί που υπάρχουν κάποιοι δεν ακολουθούν την μάζα ; και διαφοροποιούνται ; Πάντως έχει παρατηρηθεί πως οι λεγόμενοι "Ρωσόφιλοι ψεκ αντιεμβολιαστές" όπως τους λέτε είναι πιο δημοκράτες από εσάς, και πιο λογικοί και ας είναι μειοψηφία, το ότι κάποιος είναι με τους πολλούς δεν σημαίνει πως είναι και με τους σωστούς, γνωστό & αποδεδειγμένο απ'τα αρχαία χρόνια ακόμα, καθαρή ματιά στα πράγματα χρειάζεται. Φιλικά συνέλληνα.

      Διαγραφή
    2. Το "δημοκράτες" μου άρεσε το σίγουρο είναι μέσα στην χαζομάρα σας βγάζετε γέλιο

      Διαγραφή
  2. Τρέξτε γιατί με τις νέες ταυτότητες θα σας καρφώσουν και ένα τσιπάκι στον εγκέφαλο ώστε να ελέγχουν μην τυχών και ξεφύγετε από το μαντρί !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοροϊδεύεις φίλε μου αλλά δυστυχώς έτσι θα είναι, καλή φώτιση σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  3. Ρε τα πρόβατα των παραθρησκευτικών οργανώσεων ότι πει ο γέροντας τους.Ολοι αυτοί κρατούσαν με τα δόντια εδώ και χρόνια τις παλιές που έγραφαν θρήσκευμα ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:36 εσένα τι σε ενοχλεί ; δικαίωμα τους δεν είναι; πολλή παράξενη αντίληψη περί Δημοκρατίας & Ελευθερίας έχετε εκεί το 41 % των "αρίστων" της "πράσινης ανάπτυξης".

      Διαγραφή
  4. Εσείς που σχολιάζετε νομίζετε έχετε περισσότερο μυαλό από αυτούς και δεν είστε πρόβατα στο μαντρί χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρέχατε ρεεεεε έρχεται ο αντίχριστος όχι στις ταυτότητες ναι στα διαβατήρια ναι στα κινητά ναι στα τάμπλετ ναι στο ίντερνετ ναι στις κάρτες τραπεζών ναι στις κάρτες του μάρκετπας ναι στις Σμαρτ τηλεοράσεις κτλπγενικά ναι σε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να τις κάνουν τις νέες ταυτότητες πάνε πουθενά ; Ρεζίλι θα μας κάνουν έξω ας μην τις πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τους εκακαν πλακα δεν γινονται αυτα , εκαναν τους χαζους να αλλαξουν τις ταυτοτητες με το θρησκευμα και μαλιστα παρακαλωντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.