Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Η πρώτη συγκέντρωση-παρουσίαση υποψηφίων του Γρηγόρη Στάμκου- Κάλεσε σε debate τους αντιπάλους του (βίντεο)



Την πρώτη συγκέντρωση – παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού του ''Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε'' πραγματοποίησε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος, Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, το βράδυ της Τετάρτης, στο τουριστικό περίπτερο ''Φιλίππειο'', στα Γιαννιτσά. 
Πάνω από 200 ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο εξωτερικό χώρο του "Φιλίππειου", σε μια συγκέντρωση με παλμό και ζωντάνια. Τις προσεχείς ημέρες, ο κ. Στάμκος αναμένεται να ανακοινώσει το σύνολο των ονομάτων που θα στελεχώσουν την παράταξή του. 
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, κάλεσε σε debate τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, τονίζοντας ότι ‘’οι συνδυασμοί που έχουμε απέναντί μας είναι εντελώς απροετοίμαστοι και ακατάλληλοι να αναλάβουν τον Δήμο μας’’, ενώ πρόσθεσε με έμφαση ότι "οι εκλογές αυτές θα κριθούν από την σύγκρουση της αλήθειας και του ψέματος, από την διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα και τα παραμύθια". 
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι, μετά το Μουσικό Σχολείο που ήταν στις προτεραιότητες του Δήμου Πέλλας, ήρθε η σειρά για το Κολυμβητήριο στα Γιαννιτσά, το οποίο υποσχέθηκε ότι θα γίνει. 
Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων από "μία ομάδα με φιλοδοξίες, νέο αίμα και όρεξη για δουλειά", όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
parypst
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment