Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντικές Δράσεις σχολικής κοινότητας ΓΕΛ Αξού Σεπτεμβρίου 2023



Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς κι ενώ πολλές οικογένειες της Θεσσαλίας δοκιμάζονται σκληρά από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, πήραμε την πρωτοβουλία ως ΓΕΛ ΑΞΟΥ να συγκεντρώσουμε ποικίλα αγαθά οργανωμένα και συντεταγμένα και να τα αποστείλουμε στους πληγέντες. Στο πλαίσιο του ανθρωπισμού, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, καθηγητές, μαθητές και γονείς ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνέβαλαν στη συγκέντρωση, συσκευασία και αποστολή των αγαθών για τους πλημμυροπαθείς αποδεικνύοντας ότι το σχολείο είναι ένας χώρος που σμιλεύει την προσωπικότητα των μαθητών και αναδεικνύει την αξία του σεβασμού στον συνάνθρωπο, στηρίζοντάς τον στις δύσκολες στιγμές. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στις Δημοτικές Αρχές μας.

Σήμερα 22/09/2023 , συγκροτήθηκε και ενημερώθηκε από τον κ. Γρηγοριάδη Γεώργιο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, η εθελοντική ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Αξού, κατόπιν συνεννοήσεως με την τοπική κοινότητα και τον Δήμο Πέλλας, που θα συνδράμει στην διοργάνωση του Δρόμου Θυσίας την Κυριακή 24/9/2023.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια και από καρδιάς ως σχολική κοινότητα όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις και που βάζουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των άλλων αφιλοκερδώς.

Ο Διευθυντής ο Σύλλογος Διδασκόντων
Ράπτης Νικόλαος ΠΕ86


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.