Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντοπίστηκε φυτεία με πάνω από 400 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Κρύας Βρύσης (βίντεο)



Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατάφεραν να εντοπίσουν φυτεία με μεγάλο αριθμό δενδρυλλίων κάνναβης, σε αγροτική περιοχή της Πέλλας και πιο συγκεκριμένα της Κρύας Βρύσης.

Για την υπόθεση, συνελήφθη χθες (12 Σεπτεμβρίου 2023) το πρωί ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του παραπάνω ημεδαπού, μέσα σε καλλιέργεια, εντοπίστηκαν συνολικά 427 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. σιγα!! δεν ανακαλυψαν και την Αμερικη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν πείτε το οτιδήποτε πρώτα να διασταυρώνετε τις πληροφορίες. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε ιδέα και αθωώθηκε σήμερα. Μη στιγματίζετε έναν αθώο που δεν είχε ιδέα για τη φυτεία στο χωράφι του σε μια κλειστή κοινωνία. Τώρα ανεβάστε άρθρο για την αθώωση του μπας και κάνετε σωστά τη δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν πρόκειται για ρεπορτάζ της σελίδας μας αλλά για ενημέρωση από την αστυνομία χωρίς φυσικά να αναγράφονται προσωπικά δεδομένα.

      Διαγραφή
  3. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑ 400 ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.