Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλληψη 46χρονου για μεταφορά παράτυπων μεταναστών σε περιοχή του Δενδροποτάμου



Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά δύο παράτυπων μεταναστών προέβησαν σε περιοχή του Δενδροποτάμου αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

Ο 46χρονος οδηγός, όταν έγινε αντιληπτός από τις αστυνομικές Αρχές, προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς του, το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σωστά έκαναν γιατί ήταν μεγάλο παράπτωμα. Όλοι όσοι είναι υποψήφιοι και εκμεταλλεύονται δημόσιες δομές νοσοκομεία Κέντρα Υγείας μικρά παιδιά τους ιερείς για να προβληθούν είναι σωστό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.