Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Καλφίδου στα 5 χλμ.



H νεαρή πρωταθλήτρια ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια και στην πρωινή ενότητα της δεύτερης μέρας των αγωνισμάτων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Μεγάλων Αποστάσεων (Open Water) Ανδρών – Γυναικών & Νέων – Νεανίδων στο Βελιγράδι. 

Η νεαρή πρωταθλήτρια, Ελένη Καλφίδου, του ΚΟ Καλαμαριάς, κατέκτησε το δεύτερο προσωπικό της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, αυτή τη φορά στα 5 χλμ. επιφάνεια Νεανίδων με επίδοση 49:13.95.

Είναι το πέμπτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής, μέχρι στιγμής, στους συγκεκριμένους αγώνες, μετά τα τέσσερα στη χθεσινή πρεμιέρα. Οι απονομές των μεταλλίων θα γίνουν μετά και τα απογευματινά αγωνίσματα.

Άλλα πλασαρίσματα των Ελλήνων αθλητών στα πρωϊνά αγωνίσματα: Στα 5 χλμ. επιφάνεια Ανδρών, ο Ευάγγελος Σάββας Νικολαΐδης 5ος με 46:59.75. Στα 5 χλμ. επιφάνεια Νεανίδων, η Σοφία Αναστασία Τσιάνου 6η με 51:51.75 και η Αφροδίτη Μπουσδούκη 7η με 52:14.41. Στα 5 χλμ. επιφάνεια Νέων, ο Γιάννης Διαμαντίδης 7ος με 48:15.91.//Γ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.