Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η «μάχη» για την εκλογή νέου προέδρου – Πάνω από 85.000 άτομα στις κάλπες



Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτά από πολύ νωρίς, η Κουμουνδούρου βρίσκεται στο πόδι, τα στελέχη του κόμματος στη θέση τους και ο μηχανισμός για την εκλογική διαδικασία για την εκλογή νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι από πολύ νωρίς το πρωί σε λειτουργία.
Η ψηφοφορία στα 570 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα έχει ξεκινήσει, με δικαίωμα ψήφου για τα μέλη και όσους εγγράφονται ακόμα και σήμερα επί τόπου στα εκλογικά τμήματα ως μέλη. Έως αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των πολιτών που ψήφισαν πλησιάζει και ίσως υπερβαίνει τους 85.000.
Πολύ πάνω από τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις που υπήρχαν, είναι μάλιστα ο αριθμός όσων έχουν ψηφίσει ως τώρα.
Υψηλός είναι και ο αριθμός των νέων μελών που εγγράφονται σήμερα, αφού όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται στο 20%.
Το μεγάλο στοίχημα βεβαίως, όπως τονίζεται από την πλευρά των στελεχών, είναι η μαζική συμμετοχή που μπορεί να στείλει και το μήνυμα για την ανάκαμψη του κόμματος, μετά το εκλογικό σοκ για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ στη «μετά Τσίπρα» εποχή.
Περίπου στις 21:00 θα υπάρχει εικόνα για το 50% και μετά τις 22:00, αναμένονται τα αποτελέσματα.
Υπενθυμίζεται πως σήμερα διεξάγεται ο πρώτος γύρος, εφόσον όμως δεν υπάρξει υποψήφιος ή υποψήφια που θα επικρατήσει με το 50% συν μία ψήφο θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος την επόμενη Κυριακή.

Οι πέντε υποψήφιοι ολοκλήρωσαν την προεκλογική εκστρατεία και σήμερα ψηφίζουν από τις 8:30 το πρωί έως και τη μία το μεσημέρι.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.