Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δέσποινα Βασιλειάδου: «Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι κρίσιμες για την πορεία της ΠΚΜ και την ΠΕ Πέλλας (φωτο)


Κυριολεκτικά «οργώνει» την Πέλλα η υποψήφια Περιφερειακής Συμβούλου Πέλλας κα Βασιλειάδου Δέσποινα, αφού μαζί με τους συνεργάτες της επισκέπτεται κοινότητες και πόλεις προκειμένου να βρεθεί δίπλα σε κάθε πολίτη, να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να συλλέξει προτάσεις για λύσεις.

Χθες Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη Σωσάνδρα και τους Προμάχους. Επισκέφτηκε καταστήματα όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες, επισημαίνοντας την κρισιμότητα των περιφερειακών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου και ζήτησε τη στήριξη προς το πρόσωπό της για να μπορέσει να διεκδικήσει τα όσα δικαιούται ο τόπος μας. Το ίδιο βράδυ επισκέφτηκε καταστήματα των Γιαννιτσών όπου συνομίλησε με νέες και νέους και επεσήμανε το πόσο σημαντικό είναι να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίζουν νέους υποψηφίους.

Σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στην πόλη της Σκύδρας όπου επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας και συνομίλησε με τους άνδρες του Τμήματος και αμέσως μετά βρέθηκε στην λαϊκή αγορά όπου είχε συνομιλία με παραγωγούς, επισκέπτες και πολίτες. Το βράδυ θα βρεθεί σε Άγιο Λουκά, Ακρολίμνη, Εσώβαλτα, Σταυροδρόμι ενώ θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις Πράσινου Μήλου στο Αρσένι.

Η κα Βασιλειάδου δήλωσε στο περιθώριο των επισκέψεων της: «Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι κρίσιμες για την πορεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίζουν τα άτομα που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Άτομα που θα είναι με νέες ιδέες και καινοτόμες προτάσεις. Αυτό θα γίνει μόνο με την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το συνδυασμό «Αλληλεγγύη». Για αυτό ζητώ τη στήριξή σας με την ψήφο σας».

Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.