Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτος ο Στέφανος Κασσελάκης με 45,47% – Στον β΄ γύρο θα κριθεί η προεδρία


Στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με ποσοστό 45,47% , δεύτερη η Έφη Αχτσιόγλου με 36,21%, τρίτος ο Νίκος Παππάς με 8,64%, τέταρτος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 8,4% και πέμπτος ο Στέφανος Τζουμάκας με 1,28%. 

Σύμφωνα με τον κ. Δρόσο, πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από το 90,13% των ψήφων, δηλαδή έχουν καταμετρηθεί σε 484 από τα 537 εκλογικά τμήματα. Ο κ. Δρόσος διευκρίνισε ότι ψήφισαν 146.635 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Γι αυτό και ο νομός Πέλλας είναι αυτός που είναι. Να μας χαιρόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις αρχηγό κόμματος από το νομό σου και μάλιστα ικανό, κι εσύ την πετάς στα σκουπίδια, επειδή δεν είναι από το χωριό σου αλλά από το διπλανό, τότε μην παραπονιεσαι για την απομόνωση και το χάλι του νομού σου.

      Διαγραφή
    2. Δεν την πέταξε κανένας την ευκαιρία στα σκουπίδια. Μην το λέτε αυτό. Ο κόσμος έκρινε, όχι ακόμη βέβαια, ότι δεν επαρκεί για τη θέση της αρχηγού. Η ικανότητα κάποιου δεν αξιολογείται στη πολιτική και αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι. Όσον αφορά το αποτέλεσμα φάνηκε ότι τα μέλη, οι φίλοι του Σύριζα και οι άφθονοι δυσαρεστημένοι της ΝΔ θέλουν νέα πρόσωπα μη διεφθαρμένα και μη διαπλεκόμενα. Βέβαια τα ΜΜΕ ασχολούνται περισσότερο με γελοιότητες παρά με την ουσία. Αυτό τους βολεύει και ωφελεί τα αφεντικά τους. Η χώρα αυτή τη στιγμή θέλει ισχυρή αντιπολίτευση. Η ΝΔ και το επιτελικό της κράτος μόνο δυστυχία έχει φέρει στο κόσμο.

      Διαγραφή
  3. με αυτό το αμερικανάκι κυβέρνηση δεν θα δείτε ποτέ στην ελλαδα η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη για gay πρωθυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.