Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επισκέψεις στελεχών της ΝΔ και εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της ΔΕΘ- Οικονόμου και Κυρανάκης στην Πέλλα



Σειρά επισκέψεων σε όλους τους νομούς των Περιφερειών της Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και σε όλους τους δήμους της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στις επισκέψεις θα συμμετέχουν υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές, καθώς και στελέχη του κόμματος.
Η 87η ΔΕΘ ξεκινάει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με την εναρκτήρια ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, το πρόγραμμα των επισκέψεων διαμορφώνεται ως εξής:
Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου:
- Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου και η υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, σήμερα, βρίσκονται στο νομό Χαλκιδικής.
- Ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με αρμοδιότητα τον Αθλητισμό, Γιάννης Βρούτσης, επισκέπτονται την Α΄ Θεσσαλονίκης.
Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου:
- Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς και η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον νομό Φλώρινας.
Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου:
- Ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης και η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, θα βρεθούν στον νομό Γρεβενών.
- Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, θα επισκεφτούν τη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου:
- Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη τον νομό Πιερίας.
- Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, θα βρεθούν στον νομό Ημαθίας.
- Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, θα επισκεφτούν τον νομό Πέλλας.
- Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον νομό Καστοριάς.
- Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, θα βρίσκονται στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
- Την ίδια μέρα θα επισκεφτούν τη Β΄ Θεσσαλονίκης ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης, η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη και ο γενικός διευθυντής ΝΔ, Γιάννης Σμυρλής.
Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου:
- Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον νομό Σερρών.
- Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας και ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, θα βρεθούν στον νομό Κιλκίς.
- Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Σενετάκης και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Χρίστος Δήμας, θα επισκεφτούν τη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, 11 με 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις κλιμακίων σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.