Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σταυρούλα Τζούρου δίπλα στον Στάθη Καστερίδη: Να μεταμορφώσουμε το δήμο μας σε έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο αντάξιο της ιστορίας του



Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Γιαννιτσά. Ο πατέρας μου είναι ο Αντώνης Τζούρος, πλανόδιος οπωροπώλης με καταγωγή από τη Στράντζα και η μητέρα μου η Όλγα Τζούρου από το Δυτικό Πέλλας με καταγωγή από τον Πόντο.
Είμαι η μικρότερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Ο αδερφός μου, Κώστας Τζούρος, είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. και προπονητής στο τμήμα βόλεϊ του Γ.Α.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ενώ η αδερφή μου, Φρόσω Τζούρου, είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Α.Π.Θ. και είναι Υποδιευθύντρια στη Δ.Ο.Υ. ΕΔΕΣΣΑΣ.
Το 2008 ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Οδοντιατρική σχολή του Α.Π.Θ και το 2012 τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Προσθετική και Προσθετική επί εμφυτευμάτων στο Α.Π.Θ. Η διπλωματική μου διατριβή είχε θέμα «Μελέτη της μικροσδιείσδυσης σε στεφάνες ολικής κάλυψης σε σχέση με το οριακό μικροκενό και την κονία προσκόλλησης». Συμμετείχα ως εκπαιδευτικό προσωπικό στην Οδοντιατρική σχολή του Α.Π.Θ. κατά τα έτη 2008-2012, καθώς και στη συγγραφή του βιβλίου «Σύγχρονη Ακίνητη Προσθετική».
Συμμετείχα σε εθελοντικές δράσεις για τη στοματική υγεία με το «Χαμόγελο του παιδιού» καθώς και σε εθελοντική ενημέρωση παιδιών νηπιαγωγείων και δημοτικών του νομού Πέλλας για την αξία της φροντίδας του στόματος. Συμμετείχα περαιτέρω και διακρίθηκα σε ερασιτεχνικούς αγώνες δρόμου αντοχής 5,6 και 8χλμ και πιστεύω ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητας των δημοτών.
Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο από το 2013 στα Γιαννιτσά και από το 2016 υποκατάστημα στην Καλή Σκύδρας. Μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.
Μπήκα στην πολιτική σκηνή της αυτοδιοίκησης ωθούμενη από την πίστη στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης, το πάθος για προσφορά στους συνδημότες και την ενσυναίσθηση για τα προβλήματά τους.
Με αίσθημα ευθύνης ζητώ την ψήφο σας για να μεταμορφώσουμε το δήμο μας σε έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο αντάξιο της ιστορίας του, δίπλα στον Στάθη Καστερίδη.

Τζούρου Σταυρούλα
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας
Χειρούργος Οδοντίατρος-Προσθετολόγος
6973779284
Stavroula.tzourou@gmail.com
www.prosthetologos-giannitsa.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment