5.9.23

Συλλογή υπογραφών από την Αριστερή Κίνηση Πέλλας για να δοθεί το όνομα του Π. Φύσσα σε πάρκο των Γιαννιτσών


Συλλογή υπογραφών ώστε το πάρκο της οδού Κ. Ασμανίδη στα Γιαννιτσά να πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, αποφάσισε να κάνει με καμπάνια της η Αριστερή Κίνηση Πέλλας, συνεχίζοντας τις κοινωνικές παρεμβάσεις της.
Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:
"Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή - καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα. 
Η Αριστερή Κίνηση Πέλλας τιμάει τη μνήμη του με καμπάνια συλλογής υπογραφών ώστε το αόριστο και ανώνυμο πάρκο της οδού Κ. Ασμανίδη να αποκτήσει ταυτότητα παίρνοντας το όνομα του Παύλου!!! 
Η καμπάνια θα κλείσει στις 17 Νοεμβρίου!!!" 
Αριστερή Κίνηση Πέλλας


16 σχόλια:

  1. Θα υπάρχουν και στίχοι από τα τραγούδια του στο πάρκο;Να μαθαίνουν πολιτισμό τα μικρά παιδιά που θα παίζουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσοι αγωνιστές έχασαν την ζωή τους στα Γιαννιτσά από τους ναζί έναν δεν βρήκατε να προτείνετε αυτή η χαζομάρα σας σπάει @@ γι'αυτό έχετε μείνει 3 και γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Παύλος Φύσσας ήταν σύγχρονος αγωνιστής.
      Μέσα από τα τραγούδια του έλεγε αλήθειες που πονούσαν.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ
      ΠΟΛΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

      Διαγραφή
  3. Εμείς οι υπόλοιποι δημοκράτες πολίτες, προτείνω να δώσουμε τα ονόματα των 2 αεροπόρων που Σκοτώθηκαν με το αεροπλάνο, για να σβήσουν τις φωτιές. Αυτοί προσφέρανε στη δόλια αυτή πατρίδα, ενω ο .....αλλος τι πρόσφερε, που θέλουν και ονοματοδοσια σε πάρκο!!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δύο παιδιά αυτά σκοτώθηκαν γιατί το κράτος τους έδωσε σάπιους κουβάδες να πάνε να σβήσουν τις φωτιές.

      Διαγραφή
  4. Μπράβο σωστή κίνηση.
    Ένας νέος άνθρωπος 35 ετών σφαγιάστηκε απ'τα ναζίδια τους χρυσαυγιτες διότι τους ενόχλησαν οι στίχοι του Φύσσα.
    Πολύ σωστό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή κίνηση ναί αρκεί να διαβάσει κανείς τους στίχους του, αισχρολογία προτροπή και υποκίνηση σε βία στιγματισμό της αντίθετης γνώμης ουδεμία αναφορά σε διαχρονικές αξίες του τόπου μας του έθνους μας, όσο για τους χρυσαυγίτες έχουν όντως νεοναζιστικό πρόσωπο και για αυτό και για άλλα πολλά έχουν καταδικαστεί & πλέον έχουν μπεί σε μαύρη σελίδα της ιστορίας. Εν κατακλείδι και τα δύο φαινόμενα (του Φύσσα = ακροαριστερά - διεθνισμός - αναρχία) αλλά και (της χρυσής αυγής = ακροδεξιά - νεοναζισμός - φυλετισμός) είναι ακραιά και δεν κομίζουν πολιτισμό ούτε φυσικά αποτελούν υγιή πρότυπα, ο νοών νοείτω.

      Διαγραφή
  5. Σωτηρία δεν υπάρχει έχει ξεφύγει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά έχουμε χάσει κάθε ίχνος λογικής. Σκοτώθηκε ένας άνθρωπος. Κακώς έγινε. Αλλά ρε παιδιά έκανε κάτι για την πατρίδα μας; Κάτι που να αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά μας; Και θέλουμε και να του στήσουμε και άγαλμα; Ε όχι αυτό πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ έκαναν όλοι οι υπόλοιποι σύγχρονοι ήρωες κάτι για την πατρίδα μας;; 41% πλήρης αποτυχία κ όχι μόνο.

      Διαγραφή
    2. 12:14 ο εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν είναι ήρωας; ο Αριστοτέλης Γκούμας από την Χειμάρρα που τον δολοφόνησαν βάναυσα οι Αλβανοί τραμπούκοι εθνικιστές επειδή ομιλούσε την Ελληνική γλώσσα; Νομίζω πως έχουμε πρότυπα όχι όμως τον Φύσσα, κρίμαι ναί είναι, αλλά όχι πρότυπο.

      Διαγραφή
  7. Τελικα ειστε μεγαλα κουρσουμια . Τρελοι για δεσιμο και μαστιγωμα. Γιατι να μην οριστεί το όνομα του παππού μου που τον έσφαξαν οι αριστεροί με κονρσεβοκουτια. Την αριστερά την έδωσε ο λαός εξουσία και εσείς την πολεμουσατε γιατι σας βολεύει το 3 τοίς εκατό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Μ... ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΟΣΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΘΡ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 150 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ..ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγγνώμη αλλά δεν ακούστηκε το εξής ωραίο, γιατί να μην δοθεί το όνομα του ήρωα για όλους μας σύγχρονου εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου Κατσίφα που τον δολοφόνησαν άνανδρα και άδικα οι ρατσιστές κομάντος της αλβανικής αστυνομίας στο σημείο όπου ήθελε να χτίσει Ορθόδοξο ναό ή του επίσης εθνομάρτυρος Αριστοτέλη Γκούμα όπου το 2010 στην Ελληνικότατη Χειμάρρα λίγο έξω απ'το σπίτι του δολοφονήθηκε βάναυσα από μιαρά ανθελληνικά αλβανικά περιθωριακά στοιχεία επειδή λέει μιλούσε την Ελληνική γλώσσα, την μητρική του γλώσσα δηλαδή, έχουμε δυο πρότυπα υγιή, αλλά που... το σύγχρονο προδοτικό σιχαμερό Ελληνικό κράτος κάνει τα πάντα για να μην τιμώνται οι ήρωες και να επιβραβεύονται οι προδότες και ανθέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία τα λέτε αλλά και Κ Ασμανιδης πολέμησε για την πατρίδα μάθετε καλά την ιστορία πάνω στο χωριό Φανό σκοτώθηκε οι ξένοι στον τόπο τους να τοποθετηθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.