Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Ταγλαρίδης: Μπορώ να βοηθήσω πολύτροπα στην εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής μας Μηχανής



Ονομάζομαι ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΓΛΑΡΙΔΗΣ και είμαι γιος των αειμνήστων Ιορδάνη & Σεβαστής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Α’ Προσφυγικό Συνοικισμό της Πόλης μας, όπου και διαμένω. Είμαι παντρεμένος με την Εκπαιδευτικό Όλγα Τριανταφυλλίδου εργαζόμενη στο ΚΔΑΠ «Μπατάνι» του Δήμου μας.
Η κόρη μας Σεβαστή & ο γαμπρός μας Νικόλαος Τζάκρης διατηρούν Οδοντιατρεία στην Πόλη μας και στην Πέλλα, ενώ ο γιος μας Ιορδάνης δραστηριοποιείται στον Ιδιωτικό Τομέα ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών. Τέλος είμαι & ΠΑΠΠΟΥΣ μιας μικρής πριγκίπισσας 14 μηνών.
Είμαι απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με πιστοποιημένη ειδίκευση στην επιστημονική εξερεύνηση εγκλημάτων (Investigator), εκπαιδευθείς στο F.B.I. Academy των ΗΠΑ, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα υπηρέτησα στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη) ως Ερευνητής Εγκλημάτων.
Επί σειρά ετών διετέλεσα τακτικός Καθηγητής στους εισαχθέντες, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας, Δοκίμους Αστυφύλακες, διδάσκοντας το μάθημα «Επιστημονική Αστυνομία», ενώ τα τελευταία 8 χρόνια της καριέρας μου ήμουν Διοικητής νευραλγικού και πολυπληθούς σε ανθρώπινο δυναμικό Αστυνομικού Τμήματος, δραστηριοποιούμενο σε ολόκληρο το Νομό μας.
Τέλος, το 2014 έλαβα με άριστα Πτυχίο του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ, πρωτεύσας μεταξύ των συμφοιτητών μου.
Έχοντας κοινωνική ευαισθησία, πολυετή διοικητική εμπειρία και πολύ καλή γνώση του τρόπου λειτουργίας της Κρατικής Μηχανής και των εμπλεκομένων με αυτήν Υπηρεσιών, Οργανισμών, Φορέων, ήδη από το 1981, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω πολύτροπα στην εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής μας Μηχανής.
Βλέποντας τη στελέχωση της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» και με δεδομένη την οπτική της “οι νέοι μπροστά και εμείς συμπαραστάτες” εκπλήρωσα την επιθυμία του Επικεφαλής της και υποψηφίου Δημάρχου κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ να θέσω τον εαυτό μου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο σε αυτοδιοικητικό σχηματισμό για ΠΡΩΤΗ φορά.
Και αυτό γιατί είδα ότι ο Συνδυασμός αυτός είναι ένα όμορφο πολύχρωμο μπουκέτο, το οποίο απαρτίζεται στο σύνολό του κυρίως από νέα πρόσωπα, καταξιωμένα κοινωνικά, μορφωμένα & καταρτισμένα επιστημονικά, επιτυχημένα στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιούνται, χωρίς κομματικές παρωπίδες & αγκυλώσεις, με κοινωνική ευαισθησία και όρεξη για προσφορά στο Τόπο μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» που πλέον ερμηνεύεται «συν Χριστώ και συνεχή δικό μας αγώνα» μπορούμε να καταφέρουμε ΠΟΛΛΑ!

Γιάννης Ταγλαρίδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Έδεσσας με την "Κοινωνία σε Κίνηση" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τσεπκεντζή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment