Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Η ελληνική κοινωνία βιώνει δυσκολίες μεγάλες»: Τι συζήτησαν Τσίπρας-Κασσελάκης στη Βουλή



Τις ευχές του στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντησή τους στη Βουλή.

«Εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω την έχεις ακούσει,  θα σου χρειαστεί», ανέφερε αρχικά ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι όπως το NBA», συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Ο νέος πρόεδρος του αντίτεινε ότι «εσείς βλέπετε περισσότερο NBA από εμένα». «Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ», είπε ο κ. Τσίπρας με τον Σ. Κασσελάκη να απαντά: «Έτσι είναι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.