Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Παιονίας: Ευχαριστούμε τους πολίτες για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς



Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και τις ανάγκες που προέκυψαν, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους πολίτες του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών υγιεινής, νερών και κλινοσκεπασμάτων και έγινε ο απαραίτητος διαχωρισμός και η κιβωτοποίησή τους.

Η μεταφορά των προϊόντων έγινε αφιλοκερδώς σε δυο φάσεις. Από την μεταφορική εταιρεία Νικολάκης Χρήστος (ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ) από την Αξιούπολη έως τη Θεσσαλονίκη και από την εταιρεία Αφοι Ντελόπουλοι από τη Θεσσαλονίκη έως τον τελικό προορισμό, το Δήμο Παλαμά στην Καρδίτσα.

Ευχαριστούμε τους πολίτες, που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια (μεμονωμένα ή μέσω Συλλόγων ή μέσω Κοινοτήτων) και πρόσφεραν από το υστέρημά τους δείχνοντας την αλληλεγγύη τους.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου μας για την βοήθεια.

Επιπλέον, ευχαριστούμε το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας, το Διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές του ΓΕΛ Αξιούπολης, τις Κοινότητες Πολυπέτρου, Αξιοχωρίου και Ρυζίων, τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο « ΔΙΓΕΝΗΣ» της Ποντοηράκλειας ,τους κατοίκους της Κοινότητας Καστανεών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανέων Δήμου Κιλκίς και την Κάβα του Κουγιουμτζόγλου Νικόλαου-Αξιούπολη, για τη διάθεση του κλαρκ που χρησιμοποιήθηκε για την φόρτωση των προϊόντων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.