Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές στον δήμο Αλμωπίας: Η αποκρυπτογράφηση των αριθμών ''δείχνει'' νίκη του Νίκου Παρούτογλου


Μετά την ανακήρυξη των ψηφοδελτίων στο δήμο Αλμωπίας και σύμφωνα με την δύναμη των αριθμών, προκύπτει μια σαφής υπεροχή του Νίκου Παρούτογλου.
Αν επιχειρούσαμε να ερμηνεύσουμε τα συμπεράσματα με την γλώσσα των αριθμών, οδηγούμαστε σε ασφαλή εκτίμηση για την μεγαλύτερη ετοιμότητα, άρα προβάδισμα νικητή του Νίκου Παρούτογλου.
Για να γίνουμε συγκεκριμένοι.
Στο συνολικό αριθμητικό σύνολο ο Νίκος Παρούτογλου έφτασε  κοντά στο απόλυτο με 256 υποψηφίους, ο Χρήστος Μπάτσης να τον ακολουθεί με 226 και ο Δημήτρης Μπίνος με175.
Στους δημοτικούς συμβούλους επίσης ο Νίκος Παρούτογλου έφτασε στο απόλυτο των 63 υποψηφίων, με τους Μπάτση και Μπίνο να ακολουθούν με 59 και 57 αντίστοιχα.
Στην έδρα του δήμου, την Αριδαία, ο Παρούτογλου συμπεριέλαβε 13 υποψηφίους, με τον Μπάτση να ακολουθεί με 10 και τον Μπίνο με 9.
Στο σύνολο των κοινοτήτων υπάρχει επίσης μια ξεκάθαρη υπεροχή του Παρούτογλου, αφού συγκρότησε τοπικά συμβούλια παντού, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του.
Στα μεγαλύτερα χωριά- Σωσσάνδρα, Βορεινό, Άψαλος, Πολυκάρπη, Λουτράκι, Μεγαπλάτανος, Μηλιά - ο επικεφαλής της παράταξης "Αλμωπία Ψηλά" κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο, ενώ ο σημερινός δήμαρχος κατέθεσε πλήρες μόνο στην Αψαλο και το Λουτράκι. 
Στους Προμάχους διαφαίνεται μια σχετική ισορροπία με τον Μπάτση να έχει 7 υποψήφιους, τον Παρούτογλου 6 και τον Μπίνο 4.
Στον Εξαπλάτανο ο Μπάτσης υπερέχει με 7 υποψηφίους και οι Παρούτογλου και Μπίνος απο 5.
Στους Τσάκωνες και την Ξιφιανή ο Παρούτογλου έχει την πρωτοκαθεδρία με 7 και 6 αντίστοιχα, ενώ ο Μπάτσης με 5 και 5. Ο Μπίνος, τέλος, κατέρχεται με 5 υποψηφίους στους Τσάκωνες.
Αυτή είναι η ανάλυση που προκύπτει από τη γλώσσα των στατιστικών δεδομένων και απομένει πλέον να δούμε την επιβεβαίωση ή όχι, από την πραγματική κάλπη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment