Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λαοθάλασσα στο Πανηγύρι του Ι.Ν. Αγίου Φωκά Άσπρου (φωτο)



Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο Άσπρο Σκύδρας, με αφορμή τον ετήσιο χορό της Πανηγύρεως της ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Φωκά του Κηπουρού, Πολυούχου του Άσπρου και προστάτη των αγροτών.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Ιερέα του Άσπρου Πατέρα Νικόλαο Χατζηδημητρίου, ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο του χωριού Βασίλη Μόκρη, τους 
διαχρονικούς υποστηρικτές Γεώργιο και Θωμά Μπόφτση και αρκετούς νεαρούς εθελοντές από το χωριό, διοργάνωσαν μια μεγαλειώδη εκδήλωση, διπλάσια σε κόσμο από την αντίστοιχη περσινή. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν: Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων: ο Διοικητής του Νοσοκομείου Έδεσσας Χρήστος Δόντσος - οικογενειακός φίλος των αδερφών Θωμά και Γιώργου Μπόφτση, αρκετοί υποψήφιοι Δημοτικοί, Περιφερειακοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πλήθος χωριανών και φίλων επισκεπτών, που με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση τίμησαν τον προστάτη των αγροτών. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Εκκλησία του Άσπρου, είναι η μοναδική στο Πανελλήνιο που φέρει το όνομα του «φιλόξενου Αγίου» όπως αποκαλείται ο προστάτης των αγροτών, Άγιος Φωκάς ο Κηπουρός.

Χρόνια πολλά στο Άσπρο και του χρόνου, πρώτα ο Θεός!










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment