Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εκδήλωση βράβευσης παιδιών των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης (φωτο)



Η  Ε. Α. Υ. Πέλλας βράβευσε τα παιδιά της 

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε σήμερα στην Έδεσσα η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Πέλλας βράβευσε τα παιδιά των αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους  στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων    
Συγκεκριμένα σε 18 παιδιά έδωσε το  συμβολικό πόσο των διακοσίων (200) ευρώ σε κάθε παιδί όπως κ σε 56 παιδιά που θα φοιτήσουν στην πρώτη γυμνασίου και πρώτη λυκείου έδωσε το ποσό των 100 ευρώ σε κάθε παιδί. Επίσης μοίρασε 140 τσάντες στα παιδιά που θα φοιτήσουν στην πρώτη δημοτικού και στις δύο τάξεις των  νηπιαγωγείων. 
Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Πέλλας Κώστας  Τσαβδαρίδης  μαζί με όλο το διοικητικό συμβούλιο συνεχάρη τα παιδιά  και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Επίσης τους προέτρεψε να συνεχίζουν  στην ζωή τους να έχουν στόχους  και να οραματίζονται  τις πραγματικές  επιθυμίες στην ζωή τους όπως είπε συγκεκριμένα. Στην εκδήλωση παρέστησαν αρκετά επίσημα πρόσωπα.
vpa
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Αυτό που γίνεται είναι άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν εισαχθεί στη τριτοβάθμια εκπαίδευση και δεν είναι τέκνα γονέων που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας. Το κράτος δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια έχει δώσει πολλά προνόμια και στους ίδιους αλλά και στο σόι τους ολόκληρο. Γεύονται πολλά δωρεάν προνόμια ενώ κάποιοι άλλοι πληρώνουν από τη τσέπη τους. Δωρεάν διαμονή σε παραθαλάσσιες περιοχές και δωμάτια ξενοδοχείου σε αστείες τιμές. Όλοι οι Έλληνες φορολογούνται και σαφώς όλοι θα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά καμία δεν προνόησε για το αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε η Κυρία τα βοηθήματα δίνονται από το συνδικαλιστικό τους οργανισμό όχι από την Αστυνομία η το κράτος. Είναι από εκδηλώσεις που κάνουν και απο συνδρομή τωμ μελών. Οπότε μπορείς να παραπονεθεις στους συνδικαλιστές σου.

      Διαγραφή
    2. Τόσα χρήματα δεν μαζεύονται μόνο από συνδρομή μελών. Αναφερθήκατε μόνο στα βοηθήματα. Στα υπόλοιπα που ανέπτυξα σιγή ιχθύος. Για αυτό η χώρα μας δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Την κρατούν επίτηδες πίσω για να βολευονται οι βολεμένοι εσαεί. Συγνώμη αν σας ενόχλησε το ύφος της τοποθέτησης μου αλλά αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα και καλή σταδιοδρομία να έχουν.

      Διαγραφή
    3. Προφανώς στο 1ο σχόλιο σας μιλάτε για παλιότερες εποχές και όχι από 1995 και έπειτα που καθιερώθηκαν οι πανελλήνιες εξετάσεις. Όσο για δωρεάν διαμονές κλπ είστε τελείως ανενημέρωτος και λέτε αναληθή πράγματα. Γενικότερα για την λειτουργία του Κράτους συμφωνώ. όσο για τις συνδρομές δεν γνώριζετε οπότε μην αναφέρεστε σε αυτό.

      Διαγραφή
  2. Μάλλον ο/η που αναφέρεται για τους αστυνομικούς και τα παιδιά τους έχει μείνει στην δεκαετία του '70...Κανενας αστυνομικός δεν εχει προνόμια σε ΤΙΠΟΤΑ.. ολα είναι από τις συνδρομές μας που ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι ορίζουμε πόσα χρήματα θα μας κρατάνε... Ούτε νοσοκομεία ούτε διακοπές.. Επίσης να γνωρίζει ότι ΌΛΑ όσα έχουμε στην στολή μας τα αγοράζουμε με δικά μας έξοδα.. Το κράτος δεν μας δίνει ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης να συμπληρώσω σε καμια παραθαλάσσια περιοχή δεν πάμε δωρεάν η με αστείες τιμές.. Μάλλον μπερδεύεις την αστυνομία με τον στρατό.. Αυτά για τελειώσει το παραμυθάκι σας ότι έχουμε προνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα ΚΑΑΥ δεν πάτε; Εκεί δεν έχει δωρεάν διαμονή και μειωμένες τιμές στη σίτιση; Όταν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν από τη τσέπη τους εσείς έχετε προνόμια!!! Ανέκαθεν οι κυβερνήσεις χαιδευαν γενικά τα σώματα ασφαλείας. Δεν είναι προσωπική μου άποψη, αλλά αποτύπωση της πραγματικότητας. Τα ίδια ισχύουν και στο στρατό, αεροπορία κλπ.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον στο ξαναλέω μας μπερδεύεις με τον στρατό.. Κανένας αστυνομικός δεν μπορεί να μείνει στα ΚΑΑΥ.. Ναι μπορώ να μπω μέσα και να σιτιστω όπως και η πυροσβεστικη.. Και το λιμενικό... Και τα τελευταία χρόνια και ΌΛΟΙ οι δάσκαλοι, καθηγητές κτλ.. Μάλλον εσύ έχεις κόλλημα με την αστυνομία.. Το ΑΝ μας χαϊδεύει εμάς τα σώματα ασφαλείας το κρατος μπορείς να το δεις από τους θανάτους συναδερφων εν ώρα υπηρεσίας.. Πες μου ποιο επάγγελμα έχει τόσους θανάτους?? Άρα το κόλλημα σου είναι αλλού.. Καληνυχτα

      Διαγραφή
  4. Επειδη παρακολουθω τα δρωμενα που λαμβανουν χωρα στον τοπο μας, ηθελα να αναφερω τα εξης:
    Τα βοηθηματα δινονται απο την ενωση αστυνομικων υπαλλήλων Πελλας και μονο.
    Εχουν καθιερωθει απο την αναληψη των καθηκόντων του σημερινου προεδρου εδω και περιπου 5 χρονια και τέλος,
    προερχονται απο εσοδα των ιδιων των μελών αλλα και απο διοργανωση ετησιου χορού και ενιοτε λαχειοφορου αγορας
    Ειναι πραγματικά θλιβερό να υιοθετουμε την φιλοσοφια να "πεθανει η κατσικα του γείτονα".
    Αυτες οι ενεργειες πρέπει να αποτελουν φάρο και προτυπα προς μιμηση , τοσο απο ετερους συνδικαλιστικους φορεις οσο και απο την κυβέρνηση.
    Ενα μεγαλο μπράβο στον πρόεδρο Κωστα Τσαβδαριδη αλλα και στα υπολοιπα μελη της ενωσης. Η κοινωνια επικροτεί και συγχαίρει αυτές τις ενέργειες.
    Επισης η ένωση αστυνομικων Πέλλας εχει δημιουργήσει τράπεζα αιματος που βοηθάει τόσο τα μέλη της όσο και οποιονδήποτε πολίτη του νομού Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.