Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Ανδρόνογλου-υποψήφιος με τον Γιάννη Μυλόπουλο: ''Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Αλλαγή στην Πέλλα!''



Κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης του ακαδημαϊκού και υποψηφίου περιφερειάρχη Γιάννη Μυλόπουλου, επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», αποδέχθηκα να συστρατευθώ ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας σε αυτή την πρωτοβουλία. 

Οι εμπειρίες και γνώσεις που απέκτησα από τα ταξίδια μου εντός και εκτός Ελλάδος για συναυλίες και συνέδρια, όπως και οι τρόποι λειτουργίας σημαντικών εκπαιδευτικών οργανισμών τους οποίους υπηρέτησα και υπηρετώ -διοικητικά και εκπαιδευτικά-, θα αποτελέσουν τη συνεισφορά μου  στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Οδηγός μου για το καλό του τόπου, η φράση «Σκέψου παγκόσμια, δράσε τοπικά». Ειδικότερα, η Πέλλα με την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, την ιστορία και την ζωντανή της παράδοση σε συνδυασμό με την παραγωγική και οικονομική της δραστηριότητα πρέπει να αναδειχθεί σε τόπο έμπνευσης και προορισμού έναντι της στασιμότητας και της αφάνειας.
Ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Πέλλας αποτελούν τα έργα υποδομών για τα οποία θα αγωνιστώ.
Χρησιμοποιώντας τη διατύπωση του Γιάννη Μυλόπουλου για την Ελλάδα, σημειώνω: Η Πέλλα είναι ένας τόπος «που έρχεται από μακριά, έχοντας τα εφόδια για να πάει ακόμα μακρύτερα».
Αλλαγή, λοιπόν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Αλλαγή στην Πέλλα!

Γιάννης Ανδρόνογλου, υποψήφιος με την παράταξη «Αλλαγή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Μυλόπουλο
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment