Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Σχολείο Καρυώτισσας: Συγκέντρωση ειδών καθαριότητας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας



Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Καρυώτισσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου δείχνοντας ενσυναίσθηση, μη μπορώντας να μείνουμε άπραγοι στην πρωτοφανή δυσκολία που βρίσκονται συνάνθρωποί μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, αποφασίσαμε τη συγκέντρωση ειδών καθαριότητας. Στόχος μας το κάθε σπίτι, με τις όποιες δυνάμεις του, να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας το μήνυμα της συμμετοχής και του εθελοντισμού.

Είδη καθαριότητας προς συγκέντρωση: χλωρίνες, καθαριστικά πατώματος, τζαμιών, υγρό πιάτων αλλά και μαύρες σακούλες σκουπιδιών, σφουγγαρίστρες, σκούπες, κουβάδες, γάντια πλαστικά, απορρυπαντικά, μωρομάντηλα κ.ά.

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 2382041327 και 6974932061 έως την Παρασκευή 29/09/2023.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στους πληγέντες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Καρυώτισσας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.