4.9.23

Αριστερή Κίνηση Πέλλας: Το ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών να πάρει το όνομα της Ιφιγένειας Μήτσκα- Να συντρίψει η Μνήμη τη λήθη!


Λίγοι μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών και η δημοτική αρχή Πέλλας αλλά και η αντιπολίτευση, πιστοί στην απαράδεκτη γραμμή της κυβέρνησης που πρεσβεύουν, προσπαθούν να απλώσουν τη λήθη στη πόλη μας κόντρα σε όσα υποσχέθηκαν τις πρώτες μέρες.

Καλούμε τον λαό του δήμου να επιβάλει την τιμή της Μνήμης και προτείνουμε το ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών να πάρει το όνομα της Ιφιγένειας Μήτσκα και να γίνει το όνομά της "φάρος έμπνευσης" ώστε να ασχοληθούν με τις Τέχνες και τα Γράμματα όλες οι επόμενες γενιές! 

Επίσης, σε εμφανές σημείο του θεάτρου να γραφτούν όλα τα ονόματα των θυμάτων της δολοφονίας των Τεμπών. 

Επίσης, καλούμε τον δήμο να στηρίξει έμπρακτα την οικογένεια στο δύσκολο αγώνα για τη δικαίωση! Τι να τα κάνουμε τα πάρκα ΤΑΡ και τις λάμπες Led όταν η κοινωνία σκεπάζεται από... μαύρα σύννεφα!!! 

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ 

2 σχόλια:

  1. Που κολλάει αυτό ρε πυροβολημένοι; η χαζομάρα σας δεν έχει τέλος για αυτό φτάσατε στον πάτο. κρίμα στο κορίτσι και σε όλους αυτούς που έφυγαν άδικα και σε αυτούς που φεύγουν πάλι άδικα στους δρόμους από τις κακοτεχνίες και την αδιαφορία του κράτους αλλά όχι στην καπήλευση των νεκρών για το όφελος των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.