4.9.23

Έδεσσα: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης


Μικρή Αποδείχτηκε η αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου στην παρουσίαση του Ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της 
Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας ΚΚΕ, η οποία συνεχίζεται ως εξής:.

"Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσίαση των θέσεων και του Ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Έδεσσας- Βεγορίτιδας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιπροσωπεία υποψηφίων στη περιφέρεια με επικεφαλής τον Σωτήρη Αβραμόπουλο υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκύδρας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιάννης Σουμελίδης καθώς και αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.
Την εκδήλωση άνοιξε και συντόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας, Λυτρίδης Νίκος. Ενώ τον λόγο πήρε επίσης για σύντομο χαιρετισμό, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος αναπτύσσοντας πτυχές των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα ζητήματα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε για παρεμβάσεις σε υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Μίλησαν οι:
• Πέτκος Θεόδωρος εκπαιδευτικός μέλος του ΣΕΠΕ Ηρακλείου «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος», με παρέμβαση για ζητήματα στον τομέα της παιδείας και της σχολικής στέγης.
• Φράγκου Μπέττυ εκπαιδευτικός, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Π.Ε. Πέλλας, μίλησε για τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης σε πολιτισμό - χώρους πρασίνου - πολιτιστική κληρονομιά - τουρισμό.
• Κεσίσογλου Γιώργος εργάτης σε βιομηχανία τροφίμων, μέλος Συνδικάτου Τροφίμων-Ποτών Ημαθίας Πέλλας, διαιτητής, αναπτύσσοντας τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον αθλητισμό.
• Σταλίκας Νικόλαος Πολιτικός Μηχανικός μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Κεντρικής Μακεδονίας, Μίλησε για ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη αντιπλημμυρικών/αντιπυρικών έργων, παρεμβάσεων και αντισεισμικών ελέγχων."

Τομεακή Οργάνωση Πέλλας ΚΚΕ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.