Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε'': Θα συνεχίσουμε να είμαστε η εγγύηση για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου με ασφάλεια και συνετή πορεία



Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Ακρολίμνης και του Αγίου Λουκά στο δήμαρχο Πέλλας και εκ νέου υποψήφιο κ. Γρηγόρη Στάμκο, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξης Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε ξεκίνησε τις επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα, ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κατοίκους για τα έργα που υλοποιούνται σε όλη την επικράτεια του δήμου, για όσα έχουν δρομολογηθεί καθώς και να αναλύσει τις θέσεις της παράταξής του για τη νέα θητεία. Δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε αυτόν τον Δήμο, με την υπευθυνότητα, με την εντιμότητα, με την εργατικότητα, με την αφοσίωση και το σεβασμό που δείχνουμε χρόνια τώρα στις πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας! Bήμα-βήμα, σταθερά και αταλάντευτα, αποκτήσαμε έναν ενιαίο, δυνατό, πλεονασματικό δήμο με υπηρεσίες που θα ζήλευαν σε πολλά μέρη στην Ελλάδα! Έχουμε όμως δρόμο ακόμα. Πολύ και μεγάλο! Αλλά είμαστε εδώ, με τα χέρια σταθερά στο τιμόνι, με τις μηχανές του Δήμου καλολαδωμένες και σε συνεχή λειτουργία, με σωστό προσανατολισμό!

Θα συνεχίσουμε να είμαστε η εγγύηση για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου».

Γραφείο τύπου συνδυασμού
Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment