Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Γιάννη Ανδρίτσου σε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Κιλκίς που περιέθαλψαν τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος



Με ανάρτησή του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννης Ανδρίτσος, ευχαριστεί τους ιατρούς και τους νοσηλευτές του ιδρύματος που με αυταπάρνηση συνέδραμαν στην περίθαλψη των 35 τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών -Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς:
"Ευχαριστώ θερμά τους ιατρούς και τους νοσηλευτές που χωρίς να εφημερεύουν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση της διοίκησης να συνδράμουν στην νοσηλεία των 35 τραυματιών που διακομίσθηκαν στο Γ.Ν. Κιλκίς μετά από τροχαίο ατύχημα, καθώς και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το Τμήμα Αιμοδοσίας και όλο το προσωπικό του Γ.Ν. Κιλκίς που με υπερένταση των προσπαθειών του περιέθαλψε τους τραυματίες.  
Στους εννέα τραυματίες που νοσηλεύονται στην Ορθοπαιδική και τη Χειρουργική Κλινική εύχομαι ταχεία ανάρρωση".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.