10.9.23

Συνεχίζει τις επαφές με κατοίκους της ΠΕ Πέλλας η Δέσποινα Βασιλειάδου


“Αλωνίζει” στην Π.Ε. Πέλλας η Δέσποινα Βασιλειάδου

Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας επισκέφτηκε τις Κοινότητες Αξού, Αμπελειών, Παλιού Μυλοτόπου, Πενταπλατάνου και τα Γιαννιτσά

Τις επαφές της με κατοίκους των Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνεχίζει η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας Δέσποινα Βασιλειάδου.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες της, τις Κοινότητες: Αξού, Αμπελειών, Παλιού Μυλοτόπου, Πενταπλατάνου και κατέληξε στην πόλη των Γιαννιτσών προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Η κα Βασιλειάδου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Δήμων και Κοινοτήτων και δήλωσε σχετικά: “Μετά από όλες αυτές τις επισκέψεις, γίνεται σαφές ότι η διαχείριση των ζητημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας χρειάζεται συνεχής κινητικότητα, ενημέρωση, και επισκέψεις στις πόλεις και τις κοινότητες. Συναντάω όλες αυτές τις ημέρες μεγάλη αποδοχή για το έργο που έχει επιτελέσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και σίγουρα μπορούμε να δώσουμε λύσεις και σε όσα μου ανέφεραν οι πολίτες”

Δελτίο ενημέρωσης
Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου
Δέσποινας Βασιλειάδου