Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομεία Βόρειας Ελλάδας: Δύο χρόνια αναμονή για χειρουργεία σύμφωνα με έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ


Μεγάλη αναμονή στα επείγοντα των εφημερευόντων νοσοκομείων, αναμονή μέχρι δύο χρόνια για χειρουργεία καθώς το 40% των χειρουργικών αιθουσών δεν λειτουργεί (40%) λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων και ανεπάρκεια κλινών ΜΕΘ Παίδων (μόνο 8 στο Ιπποκράτειο), με συνέπεια να γίνονται διακομιδές στην Αττική καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ βασιζόμενη στα στοιχεία έρευνας για την κατάσταση των υγειονομικών μονάδων στη Βόρεια Ελλάδα. 
Επίσης καταγγέλλει φαινόμενα βίας σε βάρος εργαζομένων λόγω ανεπαρκούς φύλαξης των νοσοκομείων καθώς και ότι το 30% των εργαζομένων είναι συμβασιούχοι παρότι καλύπτουν διαρκείς και πάγιες ανάγκες. 
Ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ η ΠΟΕΔΗΝ ετοιμάζει απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή με συγκέντρωση στο Ιπποκράτειο (8:30 πμ) και προς το ΥΜΑ-Θ Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Το όραμα του Κούλη για το ΕΣΥ υλοποιείται. Όλοι στον ιδιωτικό τομέα. Εσείς που τον ψηφίσατε ή θα πληρώσετε ή θα πεθάνετε. Ξεκάθαρα πράγματα. Όσον αφορά τη λίστα χειρουργείων αν έχεις μπάρμπα τους πηδας όλους που περιμένουν και τακτοποιεισαι στο πι και φι. Όχι ότι και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν ίσχυε ο μπάρμπας απλά δεν είχε αναμονή γιατί υπήρχε προσωπικό. Να ανάβετε το καντηλακι σας κάθε μέρα να σας φυλάει η Παναγιά γιατί από τον Κουλη δεν έχει χαιρι. Ή θα καούμε ή θα πνιγούμε ή θα ανατιναχτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.