Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη των υποψηφίων συμβούλων Αφροδίτης Κασιμιάδου και Κώστα Μουσμούτη σε δομές Υγείας των Γιαννιτσών



Το Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών (πρώην ΙΚΑ) και το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την παράταξη του Γρηγόρη Στάμκου, "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε" Αφροδίτη Κασιμιάδου (υποψήφια δημοτική σύμβουλος) και Κώστας Μουσμούτης (υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Γιαννιτσών).

Να σημειωθεί ότι και οι δύο προέρχονται από τον χώρο της Υγείας. Η Αφροδίτη Κασιμιάδου είναι Γενική Οικογενειακή Ιατρός και ο Κώστας Μουσμούτης υπηρέτησε την Δημόσια Υγεία μέσα από διοικητικές και διευθυντικές θέσεις, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε δραστήριος συνδικαλιστής.

Οι δύο υποψήφιοι του δήμου Πέλλας είχαν συναντήσεις με εργαζόμενους των δύο ιδρυμάτων και κατέγραψαν τα βασικά ζητήματα που τους απασχολούν όπως η πρόσληψη επιπλέον ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε αυτά, η οποία είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία τους. 

"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει παρεμβατικό ρόλο σε κορυφαία και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και για αυτό ως δημοτική αρχή θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις δομές υγείας του Δήμου μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ενίσχυσή τους", δήλωσαν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment