Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βιβλιοπαρουσίαση στην Αριδαία: Το μυθιστόρημα της συντοπίτισσάς μας Σόνιας Παυλίδου «Ούτε καν χομπίστριες»



Το De Facto Coffee Bar και οι εκδόσεις "Άνω Τελεία" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ούτε καν Χομπίστριες» της Σόνιας Παυλίδου, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ώρα 6 μμ, στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν οι:

- Ελένη Παπαδοπούλου, ψυχολόγος

- Θανάσης Παπαδημητρίου, εκπαιδευτικός

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Τασούλα δουλεύει τα καλοκαίρια ως ωρομίσθια στις αρχαιολογικές ανασκαφές γύρω από την Αριδαία. Τον πραγματικό θησαυρό, όμως, τον ανακαλύπτει ένα πρωί στη βόλτα του σκύλου της: είκοσι έξι μακεδονικά νομίσματα, τέσσερα ζευγάρια ενώτια και ένα ειδώλιο της Αφροδίτης, που όμοιό του από χρυσό δεν έχει ξαναβρεθεί πουθενά!

Η αναμέτρησή της με τον πρώην και τον επίδοξο κάτοχο του θησαυρού, αλλά και με τον ίδιο της τον εαυτό, έχει μόλις ξεκινήσει. Ποιος θα είναι ο ρόλος της νεαρής αρχαιολόγου, με την οποία έχει γίνει φίλη στην ανασκαφή; Και ποιος μεγαλόσχημος παράγοντας βρίσκεται πίσω από το αδίστακτο κύκλωμα που την απειλεί ώστε να μην παραδώσει τα ευρήματα στις Αρχές;

Σχετικά με τη συγγραφέα

Η Σόνια Παυλίδου (Εξαπλάτανος Πέλλας, 1968) ζει στην Αλμωπία. Ασχολείται επαγγελματικά με το δομικό και μηχανολογικό σχέδιο. Το μυθιστόρημα «Ούτε καν Χομπίστριες» είναι το πρώτο της βιβλίο.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.