Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Καστερίδης στην παρουσίαση προγράμματος& υποψηφίων: ''Μετατρέψατε τη νίκη σε θρίαμβο - Θα νικήσουμε από την πρώτη Κυριακή'' (φωτο)



Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση σε όγκο και παλμό, στο κέντρο "Ονείρων Ζεύξις", στα Γιαννιτσά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης έστειλε μήνυμα, όχι απλής νίκης αλλά "θριάμβου", όπως είπε χαρακτηριστικά για την τελική έκβαση της μάχης για το Δήμο.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε από τον κόσμο να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, εφόσον θα ήταν τα γενέθλια της Ιφιγένειας Μήτσκα που χάθηκε στο δυστύχημα τον Τεμπών, επισημαίνοντας πως αυτό που έγινε, δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί και έδωσε στηn αδελφή της την ανθοδέσμη που προοριζόταν για τον ίδιο, στο τέλος της ομιλίας του.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου, ο Στάθης Καστερίδης παρουσίασε τις βασικές πτυχές του προγράμματος της παράταξης "Πέλλα Δήμος για Όλους" αλλά και τους 313 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που απαρτίζουν τον συνδυασμό του.
"Παρουσιάζουμε σήμερα 313 συντοπίτες μας που δίνουν μαζί με σας τον αγώνα τους για τον τόπο μας. Στον τόπο που ζουν, που δημιουργούν, που αγωνιούν και παράλληλα βιώνουν τα προβλήματά του. Είναι άνθρωποι που νοιάζονται για τον τόπο μας", τόνισε προσθέτοντας ότι είναι "ένα ψηφοδέλτιο δουλειάς όπου στη σύνθεσή του συναντιώνται η γνώση με την εμπειρία και η φρεσκάδα με την ελπίδα, ένα ψηφοδέλτιο για το αύριο του Δήμου Πέλλας". 
Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα της παράταξής του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας σημείωσε ότι "είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης με τους δημότες", λέγοντας: Πολλές από τις προτάσεις, τις θέσεις, τις απόψεις και τις παρατηρήσεις που άκουσα έχουν ενσωματωθεί στο πρόγραμμά μας, το οποίο είναι αποτέλεσμα και προϊόν διαβούλευσης. Με το πρόγραμμά μας δίνουμε ανάσα, προοπτική, στήριγμα και"ελπίδα".
Οι έξι προτεραιότητες που παρουσίασε ο Στάθης Καστερίδης για το Δήμο Πέλλας είναι:
- Εξυπηρέτηση του Πολίτη – Καινοτόμος Δήμος
- Αλληλεγγύη & Κοινωνική Πρόνοια
- Τοπική Οικονομία και Ανάπτυξη
- Φυσικό Περιβάλλον και Βελτίωση Ποιότητας Ζωής
- Τουρισμός – Πολιτισμός
- Παιδεία- Αθλητισμός
Ο κ. Καστερίδης κάλεσε τέλος τους συνδημότες και τους υποψηφίους του να δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η παράταξη "Πέλλα Δήμος για Όλους" θα επικρατήσει στις εκλογές του Οκτωβρίου από την πρώτη Κυριακή. 








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment