Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελένη Σαμαρά: Μαζί με τον Στάθη Φουντουκίδη σε μια πορεία Αλλαγής & Ανάπτυξης στην Πέλλα, για ένα Μέλλον Δημιουργίας


Αγαπητοί συνδημότες μου,
Ονομάζομαι Σαμαρά Ελένη του Αργυρίου και της Μαλαματής (Τσιρκινίδου). Κατάγομαι από τα Γιαννιτσά, με ρίζες από την ιστορική ΠΕΛΛΑ και είμαι 26 ετών.
Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές, ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στo ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ με το συνδυασμό "ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" του Υποψηφίου Δημάρχου ΠΕΛΛΑΣ, ΣΤΑΘΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ.
Σας περιμένω, τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου να με στηρίξετε με τη ψήφο σας, επιλέγοντας για Νέο Δήμαρχο ΠΕΛΛΑΣ τον ΣΤΑΘΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ, σε μία πορεία Αλλαγής και Ανάπτυξης στη ΠΕΛΛΑ.
Για ένα ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Με εκτίμηση
ΣΑΜΑΡΑ ΕΛΕΝΗ
Υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε ΠΕΛΛΑΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Είμαι πτυχιούχος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με την Ειδικότητα Καθηγήτρια Πληροφορικής (Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας).
Τον τελευταίο 1μισι χρόνο εργάζομαι ως Senior Customer Care (Εξυπηρέτηση Πελατών) στην γνωστή Εταιρεία Διανομής “E-FOOD”.
Με την εμπιστοσύνη του Στάθη Φουντουκίδη και τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, διεκδικώ θέση Δημοτικού Συμβούλου και συνεργάτη για το ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.
Διετέλεσα για μία περίοδο σχεδόν 2 χρόνων, Γραμματέας-Ειδική Συνεργάτης, στο Δικηγορικό Γραφείο του ΣΤΑΘΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ, βοηθώντας, υπό τις οδηγίες του, καθημερινά, πολλούς συντοπίτες μας, εξυπηρετώντας τους, διεκπεραιώνοντας άμεσα και αποτελεσματικά τα “προς λύσιν” και βοήθεια αιτήματά τους.
Αγαπώντας τα ζώα, ανέκαθεν, φροντίζοντάς τα, και υιοθετώντας κι εγώ ένα αδέσποτο, βλέποντας πλέον και από τη σκοπιά του "ιδιοκτήτη δεσποζόμενου ζώου  συντροφιάς" βιώνω τη δύσκολη συνθήκη του να έχεις κατοικίδιο σε μία τσιμεντένια μη λειτουργική, χωρίς πράσινο πόλη.
Παρατηρώντας επίσης τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και εμείς οι πολίτες αντίστοιχα με τα λογής αδέσποτα ζώα (σκύλοι-γάτες), προσπαθώντας να συνυπάρξουμε σε ένα -όχι αρμονικό μέχρι στιγμής- περιβάλλον, ανέπτυξα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τη φιλοζωική μου διάθεση-δράση και κίνητρο για παρεμβάσεις και λύσεις.
Γίνονται τέλος, από όλους μας διαπιστώσεις πως μείναμε στάσιμοι και πως είναι αναγκαίο να αλλάξουν πολλά γύρω μας, αναφορικά με την ομαλή αμοιβαία συνύπαρξη-συμπεριφορά και “οπτική”, της σωστά βιούμενης και λειτουργικής καθημερινότητας όλων μας.
Γι’ αυτό θέλω να μου δώσετε την ευκαιρία να βοηθήσω κι εγώ από τη πλευρά μου, με όλες τις δυνάμεις μου, τις ιδέες μου και την έμπειρη καθοδήγηση του Στάθη Φουντουκίδη και λοιπών συνεργατών, να αλλάξουμε όχι μόνο όσα επιτάσσει το σήμερα και χρήζουν άμεσης διόρθωσης-βελτίωσης, αλλά ακόμα περισσότερα που θα προκύπτουν μέρα με τη μέρα.
Ατενίζοντας αισιόδοξα και δημιουργικά το μέλλον που θα δημιουργήσουμε, ζώντας σε μια σύγχρονη λειτουργική κοινωνία-πόλη-περιοχή της ΠΕΛΛΑΣ, αντάξια του ένδοξου παρελθόντος, χαρακτήρα και όνοματός της.
Σας Ευχαριστώ.
Σαμαρά Ελένη


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment