Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επαναληπτικός ψεκασμός το βράδυ στα Άθυρα του δήμου Πέλλας για τον ιό του Δυτικού Νείλου


Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 10.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί επίγειος επαναληπτικός ψεκασμός στα Άθυρα του Δήμου Πέλλας για την καταπολέμηση των κουνουπιών ύστερα από το τελευταίο κρούσμα σε 78χρονο.

Ο ψεκασμός γίνεται με ειδικό σκεύασμα εγκεκριμένο αποκλειστικά για την εφαρμογή αυτή σε κατοικημένες περιοχές.
Για προληπτικούς λόγους συνιστάται οι πολίτες να μην κυκλοφορούν σε αυτήν την περιοχή από την ώρα έναρξης του ψεκασμού. Συνιστάται επίσης να έχουν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες, να μην έχουν απλωμένα ρούχα σε εξωτερικό χώρο και να έχουν κλειστά τα κλιματιστικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μόνο από κουνούπια δεν απειληται ο νομος μας αλλά και από πλημμύρα. Βάλτος είμαστε. Ακούει κανείς? Η τάφρος 66 ως ένα σημείο καθαρίστήκε.Τελειωσε το πετρέλαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κουνούπια στο χωριό μας είναι εκπαιδευμένα, κυκλοφορούν μόνο σε κεντρικούς δρόμους δεν είναι ούτε στις αυλές ούτε στα χωράφια. Αυτό βέβαια το ξέρουν οι επιστήμονες και δεν ψεκάζουν άσκοπα εδώ και εκεί, βλέπεις όλα γίνονται με Μελέτη. Έχουμε βέβαια σε εξέλιξη και το αποχετευτικό συμπληρώσαμε δυόμισι χρόνια. Κάναμε πρώτα τις κεντρικές αρτηρίες μετά κάναν τις παροχές για κάθε σπίτι και μετά θα βάλουν και τα φρεάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.