7.9.23

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών (βίντεο)


Με δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, την Τετάρτη, στις 8.00 το βράδυ, τα εγκαίνια της ετήσιας εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο. 
Η εκδήλωση, ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. ''Βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο γνωστά, ένα από τα πιο ιστορικά συναπαντήματα σε όλη την Ελλάδα'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στην ομιλία του. Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της εμποροπανήγυρης, αλλά και όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε αυτή και ευχήθηκε καλές αγορές σε όλους.   
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες- επισκέπτες της εμποροπανήγυρης.
Αμέσως μετά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων από τον κ. Στάμκο και τον κ. Τζαμτζή, ακολούθησε επίσκεψη στο περίπτερο του Δήμου Πέλλας.
Οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών με χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων αναβλήθηκαν λόγω βροχόπτωσης.
Η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου όπου και φιλοξενεί εμπόρους, μικροπωλητές και εκθέτες, ενώ για πρώτη φορά τοπικοί παραγωγοί και επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης των προϊόντων τους σε χώρο που τους παραχώρησε δωρεάν ο δήμος Πέλλας.

egemg

3 σχόλια:

  1. Εδω ο κοσμος καιγεται (και πνιγεται..) και αυτοι την μασα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικη η κατασταση. στα 50 μ. απο το σημειο των εκγαινιων, οι γυφτοι κατουρανε οπου βρουν, σκουπιδια παντου και η παρακμη εκδηλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα πανηγύρια .....αυτοί είμαστε δυστυχώς τουλάχιστον οι τοπική "άρχοντες" έπρεπε να δώσουν το παράδειγμα, αλλά ποιος νοιάζεται πέρα βρέχει,........,. Βόλο Λάρισα Τρίκαλα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.