Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιερές ακολουθίες στην ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών



ΕΔΕΣΣΑ 
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 θα εορτασθεί η Σύναξη της ιεράς εικόνος Παναγίας της «Παντανάσσης» στον ιερό ενοριακό ναό αγίου Νεκταρίου Εδέσσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/9
6.30 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9
7.00 μ.μ. - 10.00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
6.30 μ.μ. Εσπερινός και Παράκλησις στην Παναγία Παντάνασσα.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Κάθε Τετάρτη απόγευμα μετά το πέρας του Εσπερινού θα ψάλλεται ιερά Παράκλησις στον Άγιο Λουκά Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και Κριμαίας τον ιατρό στο ιερό Παρεκκλήσιό του, που βρίσκεται στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.
Κατά την διάρκεια της ακολουθίας θα τίθεται σε προσκύνηση ιερό λειψάνο του Αγίου Λουκά και οι πιστοί θα χρίονται "εις ίασίν ψυχής τε και σώματος".

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από ώρα 8.30 μ.μ. έως 12.30 π.μ. στον ιερό ενοριακό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία για την εορτή του οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Κυριακού του Αναχωρητού.
Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.