Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών Πέλλας: Δράση για προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων και ορθοπεδικών ειδών (φωτο)



Έρχονται μέρες που μας δίνει πολλή χαρά η δράση της συλλογής πλαστικών καπακίων γιατί βρίσκουμε μεγάλη ανταπόκριση από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος καθώς και από μικρά νησιά! 
Ευχαριστούμε πολύ όλους που συμμετέχουν στην δράση του Συλλόγου γιατί χάρη στη δική σας πολύτιμη προσφορά μπορούμε να διανείμουμε δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια σε άτομα με κινητικά προβλήματα, που διαφορετικά δεν θα είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν.
Παρακάτω σας ενημερώνουμε που παραδώσαμε ορθοπεδικά είδη και αναπηρικά αμαξίδια:
- Στις 21-06-2023 προσφέραμε στη Θεσσαλονίκη 1 απλό αναπηρικό αμαξίδιο σε ανασφάλιστο. 
- Στον Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, 2 πιεσόμετρα για να δοθούν σε υγειονομική δομή.
- Στις 5-7-2023 δόθηκε στο Κιλκίς σε μια κοπέλα ανασφάλιστη 1 ηλεκτρικό κρεββάτι. - Δόθηκε  στα Γιαννιτσά 1 μπαστούνι νοσηλείας σε ηλικιωμένη, 1 αμαξίδιο ειδικού τύπου σε ανασφάλιστη, 1 αμαξίδιο απλό σε άπορο, στο Κέντρο Κοινότητας Γιαννιτσών που μαζεύουν καπάκια δώσαμε 1 απλό αμαξίδιο.
- Δώσαμε στη Δράμα, σε ανασφάλιστο, 1 απλό αμαξίδιο, 1 πλατοκάθισμα μασαζ και 1 κάθισμα αναπηρικό.
- Δόθηκε στην Πτολεμαϊδα 1 ηλεκτρικό αναπηρικό ποδήλατο και 1 απλό αμαξίδιο. Δόθηκε στόν Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό της Αλεξάνδρειας 1 αμαξίδιο παιδικό και ουροκαθετήρες για να δοθεί όπου υπάρχει ανάγκη. 
- Σήμερα παραδόθηκε στο Σύλλογό μας από τον Σύλλογο Μακροχωρίου "ΨΗΦΙΔΩΤΟ" μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακίων και προσφέραμε 1 απλό αναπηρικό αμαξίδιο στον Σύλλογο ¨ΨΗΦΙΔΩΤΟ¨.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους  έχουν την ευαισθησία και την αγάπη για τον συνάνθρωπό τους με αποτέλεσμα να πραγματοποιούμε τον σκοπό του Συλλόγου Παραπληγικών και κινητικά Αναπήρων προσφέροντας αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη.Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.