Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου



Το προηγούμενο σχολικό έτος, 2022-23, το Δημοτικό Σχολείο Αψάλου συμμετείχε στο πρόγραμμα ανακύκλωσης μπαταριών της εταιρίας ΑΦΗΣ και έλαβε την τιμητική 4η θέση πανελλαδικώς . Η εταιρία, ως επιβράβευση, προσέφερε στο Σχολείο μας έναν σαρωτή - εκτυπωτικό μηχάνημα και μια μπλούζα για κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή.
 Το μεγαλύτερο κέρδος, όμως, είναι η οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση που απέκτησαν οι μικροί μας μαθητές, που ως αυριανοί πολίτες και πολλαπλασιαστές, θα συνεχίσουν την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.
 Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια. Το Σχολείο μας για 2η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει την ανακύκλωση όχι μόνο μπαταριών, αλλά και χαρτιού, πλαστικού, μικρών ηλεκτρικών συσκευών, λαμπτήρων, καπακιών και τηγανέλαιων. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.