10.9.23

Συγκίνηση, χαρά, γλέντι και αναμνήσεις με αγκαλιές στο reunion αποφοίτων 1983 του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών (φωτο)


Το "κουδούνι χτύπησε" ξανά για τους απόφοιτους του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών του 1983, οι οποίοι "ξεδίπλωσαν" μετά από 40 χρόνια τις αναμνήσεις τους από τα θρανία, το βράδυ του Σαββάτου 9/9, στο Φιλίππειο. Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης ήρθαν στο προσκήνιο αναμνήσεις και συναισθήματα που οι παλιοί συμμαθητές μοιράστηκαν από τα σχολικά χρόνια, στην εφηβεία της ανεμελιάς και της αθωότητας.
Η όμορφη αυτή συνάντηση έδωσε την ευκαιρία σε όλους και όλες που συμμετείχαν στο reunion να κάνουν μια σημαντική νοσταλγική αναδρομή στα μαθητικά τους χρόνια. 
Η συγκίνηση αλλά και η χαρά ήταν εμφανής και στους 4 από τους καθηγητές τους, που παραβρέθηκαν στη συνάντηση. Ο φιλόλογος Γιάννης Καλεβράς, οι μαθηματικοί Σάββας Χατζηβασιλειάδης και Παναγιώτης Βουτσάς, ο φυσικός Μάκης Δαβελούδης -φυσικά όλοι συνταξιούχοι σήμερα- μοιράστηκαν και αυτοί με νοσταλγία μαθητικές στιγμές των αποφοίτων του 1983!  
Η συνάντηση αυτή είχε από όλα: Συναισθήματα συγκίνησης και νοσταλγίας, χαρά, αναμνήσεις ατέλειωτες και φυσικά γλέντι, με ζωντανή μουσική (από τον Παντελή Πετρίδη στην κιθάρα-τραγούδι και τον Γιώργο Γαϊτάνη στο μπουζούκι) και χορό μέχρι αργά.
"Η χθεσινή βραδιά ήταν υπέροχη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους αγαπημένους συμμαθητές μας για τη μεγάλη συμμετοχή. Να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί και με το καλό όλοι παρόντες στο επόμενο reunion", επισημαίνουν οι 3 συμμαθήτριες από τα Γιαννιτσά που ανέλαβαν την πρωτοβουλία, Έλσα Τσαουρέλου, Μαρία Μανδάλη και Κερασία Ιωαννίδου.  
Να σημειωθεί ότι οι απόφοιτοι του 1983 του συγκεκριμένου Λυκείου συναντιούνται κάθε 10 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, καθώς μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 4 συναντήσεις, όλες τον μήνα Σεπτέμβριο (1993, 2003, 2013 και 2023).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.