Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγώνας Κυπέλου Εντούρο Βορείου Ελλάδος: Την 1η στην κατηγορία του και την 2η θέση στην γενική κατέκτησε ο Κώστας Σαπαντζής (φωτο)



Την 1η θέση στην κατηγορία του και την 2η στην βαθμολογούμενη γενική (6η μαζί με την κατηγορία expert), κατέλαβε ο Κώστας Σαπαντζής στον 2ο Αγώνα Κυπέλου Εντούρο Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. 
"Σε μια από τις πιο σκληρές ειδικές που έχω τρέξει οδηγώντας χωρίς ρίσκο και λάθη κατάφερα να πάρω την 1η θέση στην κατηγορία μου και την 2η στην βαθμολογούμενη γενική", σημειώνει ο ίδιος σε ανάρτησή του προσθέτοντας:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την ομάδα μου Enduromxparts.gr για όλη την υποστήριξη σε αναλώσιμα ένδυση και για ότι άλλο χρειάζεται ένας αναβάτης με την μοτοσυκλέτα του  Lazaros Ioannidis για την τεχνική υποστήριξη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Τον Πρόεδρο Σαπαντζή Θεόδωρο μαζί με τον Vogias Giwths και Γιώργος Παναγιώτου για την ενημέρωση στους χρόνους και οδηγίες κατά την διαρκεία του αγώνα. Τον Kostas Tompazis για την συντήρηση της μοτοσυκλετας μου. Τον Xrhstos Mxhouse για τις αναρτήσεις. Όπως επίσης και όλους όσους  μας Υποστηρίζουν φέτος στην προσπάθεια της ομάδας μας." 
Τον αγώνα του, ο Κώστας Σαπαντζής τον αφιέρωσε "σε έναν άνθρωπο που έφυγε νωρίς.  Κωνσταντίνος Σαπαντζής θα τα ξαναπούμε", τονίζει χαρακτηριστικά. 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.