Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σχετικά με τη μη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Έδεσσας στις εκδηλώσεις της 18ης Οκτωβρίου



Απάντηση (με ανάρτηση) του Λάκη Σαμαρά στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, σχετικά με τη μη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Έδεσσας, στις εκδηλώσεις της 18ης Οκτωβρίου.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Αγαπημένες και αγαπημένοι μου συμπολίτισσες/ες. Η απόφασή μου να μην συμμετέχει η  Φιλαρμονική στην παρέλαση της 18ης Οκτωβρίου  δεν οφείλεται στο ότι δε με προσέλαβαν. Ούτως ή άλλως κάθε καλοκαίρι για όσους δεν το γνωρίζουν, δουλεύω αφιλοκερδώς για τον Δήμο. Γεγονός που μπορούν οι ίδιοι οι διοικούντες να σας το διαβεβαιώσουν, εάν βεβαίως το ενθυμούνται και το αναγνωρίζουν. Ο αληθινός λόγος της μη συμμετοχής μας, είναι η εμφανής απαξίωση  και ο εμπαιγμός προς το πρόσωπό μου, καθώς μέχρι σήμερα το μεσημέρι με διαβεβαίωναν για την πρόσληψη μου. Επί πλέον υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα κλονισμού της  εμπιστοσύνης μου προς τη Δημοτική Επιχείρηση, καθώς διαψεύδουν οι ίδιοι τις υποσχέσεις τους για διάφορα θέματα, όπως το ότι θα φροντίσουν να απαλλάξουν από τη μούχλα το χώρο όπου στεγαζόμαστε και ότι θα φροντίσουν για τη θέρμανση του χώρου αυτού, καθώς επί 8 συνεχόμενα χρόνια δεν υπάρχει τρόπος θέρμανσης για εμάς. Ναι, ΔΕΝ έχουμε θέρμανση. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. Διότι το ψέμα για τη Δημοτική Επιχείρηση, είναι ότι το νερό για το ψάρι. Ποιος θα με διαβεβαιώσει πως αν κάνουν τη δουλειά τους με τις παρελάσεις, μετά θα με προσλάβουν; Αγαπημένες και αγαπημένοι μου, ΔΟΥΛΕΨΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ. Δε θα την εξέθετα ποτέ χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν είμαι πολιτισμένος δε θα το πω εγώ, αλλά εσείς που μας αγαπάτε και μας στηρίζετε τόσα χρόνια. Αυτός που θεωρεί -στο δελτίο τύπου- πως η κίνησή μου αυτή δεν συνάδει με τον πολιτισμό, να βγει και να το πει επώνυμα, ώστε να του απαντήσω με φωτογραφίες για το πόσο πολιτισμένος είναι. Τώρα θα τα πούμε όλα...αν θέλουν οι "πολιτισμένοι".

Λάκης Σαμαράς

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. Όλοι να βολευτούν θέλουν, στην αρχή ξεκινούν εθελοντικά μετά θέλουν κάτι πάρα πάνω και στο τέλος μια καλή θέση. Στην περίπτωση αυτή μπορούσε να κάνει υπομονή 2 μήνες έτσι κι αλλιώς θα ρθουν οι άλλοι, βρήκε την ημέρα να κάνει την επανάσταση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προβλημα σας ποιο ειναι τελικα; Μην βολευτει καποιος αλλος και δεν ειστε εσεις στη θεση του;

      Διαγραφή
  2. Θα σκάσεις από ανιδιοτέλεια...
    Τέτοια αχαριστία ,να εκβιάζεις μια πόλη ,να πουλάς τα παιδιά , να πληρώνεσαι τόσα χρόνια για μια δυο παραστάσεις το χρόνο . Τέτοια αλητεία δεν έχω ξαναδεί. Ελπίζω να μην ξανά διοριστεί και να βρουν έναν πιο άξιο . Το μονοπώλιο αυτά τα προβλήματα φέρνει . Εκβιασμούς και θεοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1-2 παραστάσεις, οκ! Άλλος ένας άσχετος που δεν έχει ιδέα πόση δουλειά έχει ένας μαέστρος. Για να δείτε εσείς 1 παράσταση από πίσω έχουν γίνει πολλές πολλές πρόβες και μαθήματα. Επίσης στις φιλαρμονικές δεν πηγαίνουν μόνο έτοιμοι μουσικοί αλλά και νέα παιδιά που δεν ξέρουν κάποιο όργανο και μαθαίνουν εκεί με τη βοήθεια του μαέστρου. Αν δεν ξέρουμε λίγο τι γίνεται ας μην μιλάμε. Δεν θα έρθει η αστυνομία στο σπίτι μας αν δε έχουμε γνώμη για όλα τα ζητήματα. Ρωτήστε πρώτα κάποιον που ξέρει και μετά να πετάτε τις κοτσάνες σας δεξιά κι αριστερά

      Διαγραφή
  3. πάμε καλά ρε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; τι διορισμούς !!!αν είναι έτσι και η χορωδίες, οι χορευτικοί σύλλογοι,και γενικά όσοι προσφέρουν σε αυτήν την πόλη π.χ εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές ερυθρού σταυρού, ραδιολεσχη, ομάδα κρίσης, κτλ όλοι να διοριστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν τον γνωρίζετε παντού στην υπόλοιπη Ελλάδα οι αρχιμουσικοί προσλαμβανονται από τον κάθε Δήμο κάθε φθινόπωρο. Γιατί στην Έδεσσα να κάνουμε την εξαίρεση και να δουλεύει ένας άνθρωπος αφιλοκερδώς; με τον εθελοντισμό δεν πληρώνεται ούτε το σούπερ μάρκετ ούτε το ρεύμα.

      Διαγραφή
  4. Ερώτηση, οι προσλήψεις σε φορείς του δημοσίου δε γίνονται μέσω ΑΣΕΠ? Εάν ναι τότε τι ψάχνει αυτός ο κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο θέλουμε να έχουμε πολιτισμό, πόσο θέλουμε να προάγουμε ποιότητα; Όσο και να το θέλουμε, χρειάζονται πόροι, μέσα, πρόσωπα ικανά.
    Η Έδεσσα ακολουθεί τις εξελίξεις, οι οποίες κρέμονται από τα καπρίτσια λίγων.
    Μήπως πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά;
    Μήπως οι όποια Δημοτική αρχή θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον; Λυπάμαι για τον τόπο αυτό που λίγο λίγο όλο και κάτι χάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεφτιλα... Μην τυχόν τον ξαναπάρει ο δήμος. Ας βγει με κάνα κουτί στο δρόμο να παίζει κιθάρα για μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο ελεεινοι ειστε; Απιστευτο.Κριμα

      Διαγραφή
    2. Φτανει πια! Το τερματισατε στις κακιες

      Διαγραφή
  7. Εύκολα τα σχόλια για το απαράδεκτο από κάθε άποψη αλισβερίσι. Δυστυχώς όμως η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών με παρόμοια κριτήρια επέλεξαν τον συδυασμό που στήριξαν με την ψήφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι ρε μαστορα να σε προσλαβουν? Ειναι κ απαραδεκτος κ εκβιαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

      Διαγραφή
  10. ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Π.Χ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κλασσικός ο ελληναρας, σχολιάζει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να έχει ιδέα τι έχει συμβεί. Ο ένας λέει ότι είναι εθελοντές, ο άλλος γράφει για ΑΣΕΠ, ο τρίτος για αχαριστία και για 2 εμφανίσεις το χρόνο. Να φανταστώ ότι όλοι εσείς, πηγαίνετε χωρίς μισθό στις δουλειές σας, και τα παιδιά σας τρώνε αέρα κοπανιστο, ε? Πόσο ασχετοσυνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι άσχετοι στα σχόλια. Σας φαίνονται οι δήμοι περισσότερο έντιμοι μάλλον. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο γιατί; Αφού δεν τον προσέλαβαν, τι έπρεπε να κάνει; να μείνει με το ζόρι; ο ίδιος έστησε την φιλαρμονική από το μηδέν, δεν νομίζω να ήθελε να την αφήσει αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι βιαζεστε να δικασετε χωρις να γνωριζετε τι ακριβως συμβαινει. Ολοι γινατε ειδικοι. Αγνοειτε παντελως οτι υπαρχει μια οικογενεια απο πισω, υπαρχουν παιδια. Φτανει πια . ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.