Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: 24χρονη από το Μαυροβούνι Σκύδρας βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της



Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς μια 24χρονη από το Μαυροβούνι Σκύδρας βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της, στην πλατεία Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν το ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 24χρονη έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα.

“Την γνωριζα πολύ καλά την κοπέλα, ήταν πολύ ήσυχη. Έμενε εδώ με τον σύντροφο της για αρκετά χρόνια. Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα ίσα ίσα εμείς είχαμε αναπτύξει σχέσεις και σαν δίπλανα σπίτια προσέχαμε ο ένας τον άλλον. Ο σύντροφος της, ο Χρήστος πετάχτηκε για λίγα λεπτά μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάρει τροφές για τα γατάκια της γειτονιάς, γύρισε και την βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξια γιατί έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, όμως οι άνθρωποι από το ΕΚΑΒ που την εξέτασαν είπαν ότι το σώμα της ήταν καθαρό δεν είχε σημάδια. Ολοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί. Παντα ήταν με το χαμόγελο, ένα ωραίο ζευγάρι” , αναφέρει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη γειτόνισσα του διπλανού διαμερίσματος.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να την επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

rthess.gr 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.