Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το μήνυμα του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη για την Ημέρα Ψυχικής Υγείας



Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η εκπαίδευση γύρω από τις ψυχικές ασθένειες σε όλο τον κόσμο, καθώς και η κινητοποίηση των προσπαθειών για τη στήριξη της ψυχικής υγείας.

Το μήνυμα του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτη Μπογιατζίδη:
"Η 10η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ημέρα για την Ψυχική Υγεία. Η Ψυχική Υγεία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για το ευ ζην του καθενός μας. Όμως, η έμφαση που συνηθίζουμε να δίνουμε στη σωματική μας υγεία, σε συνδυασμό με τη δυσκολία να εντοπίσουμε τα προβλήματα ψυχικής υγείας, έχουν οδηγήσει στη χρόνια υποβάθμιση της σημασίας που έχει για τον καθένα μας. Με αφορμή τη σημερινή ημέρα ας αναλογιστεί ο καθένας μας τη σημασία της ψυχικής υγείας και ας βοηθήσει αυτή μας η ενδοσκόπηση να απαλειφεί το στίγμα που φέρει ο όρος."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Οι συμμετέχοντες στην υποβάθμιση του ΕΣΥ μιλάνε για την ψυχική υγεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.