Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία το Εργαστήριο της 3ης Υ.ΠΕ για την προώθηση της τηλεϊατρικής



H 3η Υ.ΠΕ μαζί με τους συνεργαζόμενους εταίρους της (ΑΠΘ, ΕΚΕΤΑ, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου) και τους Ευρωπαίους εταίρους της ευρωπαϊκής δράσης eCan Joint Action, για την προώθηση της τηλεϊατρικής στον καρκίνο, Sciensano (Συντονιστής Δράσης, Βέλγιο), IFO-IRE (Ιταλία), CUT (Κύπρος), MSCI (Ρουμανία) διοργάνωσαν χθες, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, διαδραστικό Εργαστήριο θέμα "Telehealth implementation for cancer care in EU: the eCAN Joint Action", στο πλαίσιο του EFMI Special Topic, Conference 2023, Telehealth Ecosystems in Practice.

Στόχος του Εργαστηρίου αποτέλεσε η προβολή και διάχυση των έως τώρα δράσεων της πρωτοβουλίας eCan, με έμφαση στην μεθοδολογία που υιοθετήθηκε για την ανάπτυξη των τεχνολογιών τηλεϊατρικής. 

Όπως επισημαίνει ο Διοικητής της 3ης Υ.ΠΕ., Παναγιώτης Μπογιατζίδης, "το Εργαστήριο διεξήχθη με επιτυχία, καθώς πλήθος επιστημόνων και ειδικών από τον χώρο της τηλεϊατρικής το παρακολούθησαν συμβάλλοντας σημαντικά με τις απόψεις τους στον ανοιχτό διάλογο που διενεργήθηκε πάνω σε σημαντικά θέματα, όπως η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στην τηλεϊατρική, η βιωσιμότητα και η ασφάλεια των ασθενών και των δεδομένων τους".

     


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.