Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

3η ΥΠ.Ε.- Κ.Υ. Άρνισσας: Δράση- ενημέρωση του προγράμματος ''Φώφη Γεννηματά'' για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού


 

"Αν ζεις με τον φόβο, αυτή δεν είναι ζωή, έχει νικηθεί στην πραγματικότητα, στην καθημερινότητα σου. Εγώ δεν έζησα ποτέ έτσι".
Φώφη Γεννηματά
17/11/64 - 25/10/21

Σήμερα και αύριο στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας υπό την αιγίδα της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας πραγματοποιείται δράση - ενημέρωση του Προγράμματος "Φώφη Γεννηματά" για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.
Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας, σε ανάρτησή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:
Βήμα 1ο
Αν έχετε ήδη ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση:
Οι γυναίκες-δικαιούχοι ηλικίας 50-69 ετών που έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, θα λάβουν το άυλο παραπεμπτικό για την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας με μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με το άυλο παραπεμπτικό μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κέντρο της περιοχής τους (δημόσιο ή ιδιωτικό) και να κλείσουν το ραντεβού τους για την εξέταση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Βήμα 2ο
Α) Σε περίπτωση που ο ειδικός συστήσει κλινική εξέταση από ειδικό ιατρό, τότε δημιουργείται αυτόματα δικαίωμα επίσκεψης και η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει δωρεάν ιατρική επίσκεψη σε κλινικό ιατρό κατάλληλης ειδικότητας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα μόνο με τη χρήση του ΑΜΚΑ της.Η επίσκεψη μπορεί να πραγματοποιηθεί, σε ιατρό ειδικότητας, όπως χειρουργό, γυναικολόγο, παθολόγο-ογκολόγο, ακτινοθεραπευτή, γενικό ιατρό ως προσωπικό ιατρό, (θεράπων ιατρός), σε δημόσια ή ιδιωτική Μονάδα Υγείας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση της γυναίκας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να εξυπηρετούν τους συνανθρώπους μας που τους χρειάζονται!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.