Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δικαστική Αστυνομία: Βγήκε η προκήρυξη για 500 μόνιμες προσλήψεις - Οι θέσεις στην Πέλλα (προκήρυξη)



Το υπουργείο Δικαιοσύνης προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση πεντακοσίων (500) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Τμήματος Αστυνομικού Τομέα της Διεύθυνσης Δικαστικής Αστυνομίας και των περιφερειακών υπηρεσιών Δικαστικής Αστυνομίας αστυνομικού τομέα της Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης σύμφωνα με το άρθρο 11 του ν. 5049/2023 (Α΄ 152) ως κατωτέρω:
Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), τριάντα (30) θέσεις.
Κλάδου: ΠΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εβδομήντα (70) θέσεις.
Κλάδου: ΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τετρακόσιες (400) θέσεις.
Κλάδου: ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) στο ΑΣΕΠ. Η εν λόγω αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε΄ αυτής.
Όσοι υποψήφιοι κληθούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού πριν την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης πρέπει μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών που ορίζεται από την Επιτροπή, να υποβάλουν σε έντυπη μορφή σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων, των κριτηρίων ή/και των ιδιοτήτων τους, που λαμβάνονται υπόψη βάσει της αιτήσεώς τους για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητάς τους στους πίνακες κατάταξης. Ειδικότερα, πρέπει να αποστείλουν τα δικαιολογητικά με συστημένη επιστολή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στη διεύθυνση:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού
Αίτηση για την Προκήρυξη
1ΔΑ/2023
Μεσογείων 96
Αθήνα Τ.Κ. 11527

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ την προκήρυξη


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Παγίδα Η πρόσληψη? Όσοι κρίθηκαν ικανοί και πέτυχαν στην πανεπιστημιακή αστυνομία έμαθε κάνεις που κατέληξαν? Γιατί δεν βγαίνει κανείς να το ανακοινώσει? Όλοι Εξάρχεια και Μοναστηράκι. Εσωτερική μετανάστευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.