Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικές εκλογές: Το ψηφοδέλτιο για τα Γιαννιτσά στο Δήμο Πέλλας φτάνει τα... 86 εκατοστά μήκος!



Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ένα ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 στο Ηράκλειο της Κρήτης έχει γίνει viral, καθώς φτάνει σχεδόν τα 98 εκατοστά. Το ίδιο παρατηρείται και στα Γιαννιτσά του Δήμου Πέλλας, όπου το ψηφοδέλτιο φθάνει τα... 86 εκατοστά!

Ειδικότερα, το ψηφοδέλτια αυτά έχουν γίνει θέμα συζήτησης, καθώς εκτός του ότι είναι δύσκολο κάποιος να το διπλώσει και να το βάλει μέσα στον φάκελο ώστε να ψηφίσει, είναι εξίσου δύσκολο να εντοπίσει το όνομα του υποψήφιου δημοτικού ή τοπικού συμβούλου, ώστε να τον «σταυρώσει».
Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πέλλας οι υποψήφιοι είναι (μέχρι) 88, ενώ στο τοπικό συμβούλιο των Γιαννιτσών είναι (μέχρι) 28!

Τεράστιος ο όγκος των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Υπενθυμίζεται ότι αυτά τα ψηφοδέλτια-σεντόνια, είναι απόρροια του μεγάλου όγκου των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Συνολικά οι υποψήφιοι είναι 151.766 και αναλυτικότερα: 63.906 είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, 80.465 υποψήφιοι στις δημοτικές κοινότητες, ενώ υπάρχουν και 7.395 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.