Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποιοι είναι οι νέοι Δήμαρχοι στην Π.Ε. Πέλλας - Βιογραφικά



Μετά την χθεσινή εκλογική διαδικασία, που στην Π.Ε. Πέλλας πραγματοποιήθηκε μόνο στον Δήμο Πέλλας, ολοκληρώθηκε και η τετράδα των νέων Δημάρχων στο νομό μας, όπου υπήρξε σημαντική ανανέωση προσώπων που αναλαμβάνουν τα "ηνία" των Δήμων. 
Εκτός λοιπόν από την Κατερίνα Ιγνατιάδου που εξελέγη για 3η συνεχή θητεία στον Δήμο Σκύδρας, οι νέοι Δήμαρχοι είναι: Στάθης Φουντουκίδης (Δήμος Πέλλας), Γιάννης Τσεπκεντζής (Δήμος Έδεσσας) και Νίκος Παρούτογλου (Δήμος Αλμωπίας). 

Στάθης Φουντουκίδης, Δήμαρχος Πέλλας (βιογραφικό στην προσωπική του ιστοσελίδα)
Γεννήθηκα στις 9 Νοεμβρίου του 1976 στην Θεσσαλονίκη. Την χρονιά εκείνη, ο Steve Jobs και ο Steve Wosniak ιδρύουν την Apple από το γκαράζ του πατρικού του Jobs, ενώ μόλις δύο μήνες μετά, το Bohemian Rhapsody των Queen γίνεται χρυσό! Στην Ελλάδα διανύαμε την δεύτερη χρονιά της μεταπολίτευσης, η οποία ακολούθησε την πτώση της Χούντας το 1974.
Από το 1977 η οικογένειά μου μετακόμισε στα Γιαννιτσά. Φοίτησα στο 7ο Δημοτικό, στο 3ο Γυμνάσιο και το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και ακόμα με κατακλύζουν συναισθήματα νοσταλγίας κάθε φορά που περνάω έξω από τα κτήρια των σχολείων, όπου πέρασα τα παιδικά  μου χρόνια και δημιούργησα φιλίες και σχέσεις ζωής.
Διετέλεσε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, από όπου παραιτήθηκε καθώς συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 2019.

Δήμαρχος Έδεσσας, Γιάννης Τσεπκεντζής (από την σελίδα του στο FB)
Σπούδασε Νομική Σχολή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Σπούδασε στο Università degli Studi di Macerata - Facoltà di Giurisprudenza
Πήγαινε στο Ε.Π.Λ. Έδεσσας
Πήγαινε στο ΓΕ.Λ. Έδεσσας
Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 2007 μέχρι το 2014 και πρόεδρος της Τουριστικής Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας
Παντρεμένος με την Εύα Παπατούση, με την οποία έχουν μία κόρη, την Κωνσταντίνα.

Νίκος Παρούτογλου, Δήμαρχος Αλμωπίας (βιογραφικό
 στην προσωπική του ιστοσελίδα)
Ονομάζομαι Παρούτογλου Νικόλαος, του Παναγιώτη και της Ευανθίας Μαυροπούλου. Γεννήθηκα στις 19 Οκτώβριου 1981, κατάγομαι από τη Θηριόπετρα Αλμωπίας και κατοικώ στην Αριδαία Ν. Πέλλας.
Αποφοίτησα το 1999 από το γενικό λύκειο Αριδαίας. Το 2006 αποφοίτησα από το τμήμα οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου Μακεδονίας θες/νικης.
Το επάγγελμα μου από το 2007 είναι οικονομολόγος - σύμβουλος επιχειρήσεων και διατηρώ δικό μου γραφείο στην Αριδαία.
Στις δημοτικές εκλογές του 2010 κατήλθα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» όπου και εκλέχθηκα κατά τα έτη 2011 - 2012 διατέλεσα αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Αλμωπίας. 
Στις εθνικές εκλογές του 2012 κατήλθα υποψήφιος βουλευτής με την παράταξη στην οποία ποτέ δεν έκρυψα ότι άνηκα. Σε εποχή μάλιστα δύσκολη που άλλοι εγκατέλειψαν το καράβι. Έδωσα έναν ειλικρινή αγώνα με ικανοποιητικό εκλογικό αποτέλεσμα. 
Το 2013 ανέλαβα την προεδρία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και από τη θέση αυτή αποχώρησα με την ολοκλήρωση της θητείας μας, τον Αύγουστο του 2014.
Στις δημοτικές εκλογές του 2014 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» και το 2019 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος.

Δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνας Ιγνατιάδου
Η Κατερίνα Ιγνατιάδου κατάγεται από το Αρσένι Σκύδρας.
Φοίτησε στο Γενικό Λύκειο Σκύδρας και ακολούθως στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το έτος 1996 (διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Σκύδρα) και επίσης παράλληλα κατά την τριετία 2007-2010, δίδασκε Συνταγματικό Δίκαιο και Ανακριτική στη Σχολή Αστυφυλάκων στη Νάουσα.
Η δραστηριοποίηση της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά από το έτος 2002. Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας τις περιόδους 2007-2008 και 2011-2012, ενώ από το έτος 2013 είναι πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Σκύδρας.
Μέσα από την τοπική της δράση της και την αγάπη της για τα κοινά καταξιώθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου Σκύδρας και στις Δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος Σκύδρας. Επανεκλέγεται συνεχώς μέχρι σήμερα.
Είναι παντρεμένη με τον Αλέξιο Πεντερίδη και μαζί έχουν ένα παιδί. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.