Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιορτή και έκθεση ζωγραφικής με θέμα τον πόλεμο και την ειρήνη στο Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής - Αλώρου



Το πρωί της Παρασκευής στο Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής - Αλώρου άνοιξε η αυλαία και οι μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων του σχολείου μας παρουσίασαν στο κοινό την θεατρική παράσταση με τίτλο :"Στα βουνά της Πίνδου". Πριν την παράσταση οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των παιδιών είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Έκθεση ζωγραφικής του σχολείου μας με θέμα "Πόλεμος και Ειρήνη", η οποία οργανώθηκε από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας και κυριαρχούν σε αυτήν οι ζωγράφοι Πάμπλο Πικάσο και Ρενέ Μαγκρίτ.
Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι πίνακες ζωγραφικής του Πικάσο με τίτλο " Guernica" και "Το παιδί με το Περιστέρι", και ο πίνακας ζωγραφικής του Μαγκρίτ με τίτλο: "Man in a Bowler Hat". Έργα των 
παιδιών που παρουσιάζουν τον πόλεμο και την ειρήνη μέσα από τα μάτια τους διακόσμησαν τους τοίχους του σχολείου, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την οπτική τους αλλά και τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.