Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας: Κινητοποίηση αλληλεγγύης για το λαό της Παλαιστίνης στην Έδεσσα (φωτο)



Μαζική ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα σωματείων και συλλόγων της περιοχής στη κινητοποίηση αλληλεγγύης για το λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της ελληνικής κυβέρνησης στη γενοκτονία που συντελείται στη Γάζα.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε με την ανάγνωση ποιήματος "Να σκέφτεσαι τους άλλους" του παλαιστίνιου ποιητή Μαχμούντ Νταρουις σε μετάφραση Τζένης Καραβίτη .
Διαβάστηκε επίσης κάλεσμα των συνδικάτων της Παλαιστίνης προς τη παγκόσμια εργατική τάξη για δράσεις στήριξης και αλληλεγγύης. 
Την κεντρική τοποθέτηση εκανε ο εκπρόσωπος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας Πέλλας Νίκος Λυτριδης. 
Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης και στο τέλος έγινε κάλεσμα σε όλους τους φορείς και τα σωματεία της πόλης για συνέχιση των δράσεων στήριξης και αλληλεγγύης, καθώς και για ευρύτατη σύσκεψη το αμέσως επόμενο διάστημα με σκοπό τη δημιουργία Επιτροπής Ειρήνης του νομού. 

Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας 















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Ρε ψευταραδες με 40 άτομα από όλο τον νομό! Που είδατε την μαζική ανταπόκριση του κόσμου; δείξτε έναν... μόνο έναν... από τον κόσμο που δεν είναι ΚΚΕ.Το ψέμα το κάνατε επιστήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και για την Σύρια που τα έκανε λαμπογιαλο ο Πουτιν κάνατε τις κότες!

      Διαγραφή
  2. Μια ζωή δεν θα γεμίζετε καν λεωφορείο. Και πάντα θα κοιτάτε, την μια πλευρά για αυτό ποτε, ΠΟΤΕ δεν θα σας πάρουν σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλαιικό συλλαλητήριο στην Έδεσσα χωρίς Εδεσσαιους, σαν κάτι άλλους φασίστες της χ.α που έκαναν μεταφερόμενα συλλαλητήρια από πόλη σε πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω μια απορία αν έρθω στο Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας εγώ και κάνα 100αρια ιδιωτικοί υπάλληλοι δεξιοί κεντρώοι αριστεροί ΚΤΛΠ άλλα όχι του ΚΚΕ θα μας αφήσετε να γραφτούμε στους δημοκρατικούς συλλόγους σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας τσούζει που εσείς πίνετε καφεδάκια.3.500 παιδιά σκοτωμένα εκεί και εσάς σας πειράζει που ήταν 40 από αλλού και όχι από την Έδεσσα.ντροπη για όλους μας που σωπαίνουμε σε εγκηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις και μούτρα και μιλάς σαν δεν ντρέπεσαι φασίστα, και στην Ουκρανία έχει χιλιάδες παιδάκια σκοτωμένα αλλά εκεί επιλεκτικά το βουλώνετε.

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ;

      Διαγραφή
  6. Και ποιος σας είπε ρε ξεφτέρια ότι είναι διαφορετικά τα παιδάκια της Ουκρανίας και της Συρίας; Εσύ ούτε για εκείνα δεν νοιάζεσαι.κατσε στο καφέ και μην μιλάς τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ το είπες με τις πράξεις σου τις επιλεκτικές

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.