Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Εκπρόσωπος της Βουλής στην Απελευθέρωση των Γιαννιτσών


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 111η επέτειο Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλης, τιμώντας του πεσόντες στην ιστορική μάχη της 19ης-20ης Οκτωβρίου 1912 που σήμανε την αρχή του τέλους της οθωμανικής κυριαρχίας στην περιοχή της Μακεδονίας και άνοιξε το δρόμο για τη νικηφόρα προέλαση του Ελληνικού Στρατού προς τη Θεσσαλονίκη, και στέλνοντας μήνυμα εθνικής ομοψυχίας και αποφασιστικότητας απέναντι σε κάθε απειλή.




.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τόσο σημαντικό και μεγάλο που το ανέβασε και στην ιστορία , ιστραγκαμ. Μεγάλη υπόθεση το φαίνεστε..Πως λενε φάτε ματιά ..χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κυβέρνηση ποιος την εκπροσώπευσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον ως εκπροσωπος της κοινοπραξιας Φουντουκιδη / Σταμκου βρέθηκε στην παρελαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον 2.46 εκπρόσωπος της παρέας θεοδωριδης- Καστεριδης.
      Τα ισχυρά εκεί.
      Τα σκυβαλα στον φουντοκιδη για τα προσχήματα.
      Αλλά από τον Πόπη , όπως τον αποκαλούσε το 2019, θα την πατήσει προσεχώς ...

      Διαγραφή
    2. Μια χαρα ηταν με Φουντουκιδη / Σταμκο. Δεν το εκρυψε ποτε. Απλα οπως παντα κανει οτι να 'ναι γιατι πού μυαλο ο τυπος. Τα σκυλακια του ετρεχαν πισω απο τον καινούργιο δημαρχο και αυτος εκανε διαβουλευσεις με τον απερχομενο. Το αποτελεσμα που θα τον θαψει πλεον ειναι οτι υπαρχουν και πιο πονηροι απο αυτον.

      Διαγραφή
  4. Τόση συναδελφικοτητα και συνεργασία υπάρχει μεταξύ τους που όπου μπορούν εξαφανίζουν στην φωτογραφία ο ένας τον άλλον. Αποδώ να καταλάβεις πόσο χαζούς μας θεωρούν. Ύστερα δεν θα μας λανσάρουν παπαριές σαν την συνάντηση με τον Αυγενακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.